Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gondoltam csinálok egy kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondoltam csinálok egy kis felmérést, a Gyk-t olvasó hölgyek közül hányan tudnának elképzelni egyoldalúan nyitott kapcsolatot? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, a nők hány százaléka tartja elképzelhetőnek, életképesnek azt a fajta kapcsolatot, melyben ők bármikor félreléphetnek, szexuálisan teljes szabadságuk van, miközben a pasijuk teljesen hűséges.

2015. jún. 21. 21:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
Én erről beszélek mióta,de számomra az se lenne gond,ha ő is mármint a párom is így élne. De ez így még tökéletesebb lenne. Viszont szerintem az a férfi aki ebbe belemenne nem biztos,hogy olyan típus akivel szívesen együtt lennék. Én az olyan férfiakat szeretem akik határozottak,dominánsak , és valahogy nem tudom ezt arról elképzelni aki ilyenbe belemenne.
2016. jan. 30. 21:55
 52/81 anonim ***** válasza:

Akkor már legyen nyitott kapcsolat a pasimnak is

22/N

2016. márc. 2. 20:42
 53/81 anonim ***** válasza:

Én biztos nem.

Még 20 évesen volt vőlegényem, aki mellett beütött a "meglátni és megszeretni".... Nem vagyok rá büszke és mai ésszel sosem tennék ilyet, de megcsaltam...tiszta lelkibeteg is lettem, nekem nem megy az, hogy egyik ágyból ki a másikba be, olyannyira, hogy a vőlegényemhez hozzá sem tudtam érni, amíg tartott a kapcsolat.

2016. márc. 2. 20:46
 54/81 anonim válasza:
Ha én igazán szerelmes vagyok akkor soha nem lennék képes megcsalni a barátomat. Már 5 hónapja van barátom és soha nem csalnám meg sőt még eszembe se jutna a magcsalás gondolata. Egy normális szerelmi párkapcsolatnak a hűség, a bizalom és az őszinteség az alapja
2016. márc. 2. 21:50
 55/81 anonim ***** válasza:
lelkifurdalásom lenne. nem tudom. pár évig biztos nem érdekelne.
2016. márc. 2. 21:58
 56/81 anonim ***** válasza:
Így sem fogsz tudni összeszedni csajt, max akkor ha sok pénzed van. :)
2016. márc. 22. 10:35
 57/81 A kérdező kommentje:
Szerintem simán, persze pénz is kell hogy legyen, anélkül semmilyen kapcsolat nem működik rendesen. De ezzel nincs gond.
2016. márc. 24. 22:02
 58/81 anonim ***** válasza:
A megcsalás bűntudatot okozna de ha így lenne megbeszélve akkor nekem rendben lenne. 21/L
2016. ápr. 6. 20:12
 59/81 anonim ***** válasza:
Az egyoldalú kizárt. Én érezném magam hülyén.
2016. ápr. 20. 01:38
 60/81 anonim ***** válasza:
Nem tartom sem működőképesnek sem egészségesnek. Plusz itt a pasi elferdült szexuális hajlama miatt menne bele, úgyhogy duplán gáz.
2016. ápr. 20. 06:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!