Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondoltam csinálok egy kis felmérést, a Gyk-t olvasó hölgyek közül hányan tudnának elképzelni egyoldalúan nyitott kapcsolatot? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, a nők hány százaléka tartja elképzelhetőnek, életképesnek azt a fajta kapcsolatot, melyben ők bármikor félreléphetnek, szexuálisan teljes szabadságuk van, miközben a pasijuk teljesen hűséges.2015. jún. 21. 21:11
41/81 anonim válasza:
Bocs, de ez borzasztó. El nem tudom képzelni, miért vállalná be ezt bárki is. Tudom, hogy nem tehetsz róla, de még a szakítást is megfontolnám, mert úgy érezném, nem vagyok ahhoz elég fontos, hogy csak te legyél az életemben, és neked tök mindegy, hogy veled vagyok-e vagy sem.
42/81 anonim válasza:
Nem vállalnám. Az ilyen nem nem kapcsolat.
43/81 anonim válasza:
nem vállalnám be. ha szeretek valakit, akkor ahhoz hűséges akarok lenni.
számomra ez a normális kapcsolat.
nem fér bele a nyitottság, gondolom azért akarná ezt, mert erre izgul.. nem jönnek be a sub hajlamú férfiak.
44/81 anonim válasza:
Nem tudnám elképzelni és sosem értettem azokat akiknek ez hiányzik miért vannak kapcsolatban.Könnyebb lenne akkor már,ha nincs senki így nem lenne megcsalás se és dughatna össze vissza kedve szerint.
45/81 anonim válasza:
Én nem tudnám elképzelni magam egy ilyen kapcsolatban. Részemről semmi értelme nem lenne. 24L
46/81 A kérdező kommentje:
Nekem az a vonzó benne, hogy teljes szabadságot él meg egy ilyen kapcsolatban a nô, ami nagyon izgalmas szerintem:)
2015. dec. 24. 18:05
47/81 anonim válasza:
Nem hinném, hogy egy normális szexuális étvággyal megáldott férfit bármikor is megcsalnék, de ugye attól, hogy a lehetőség nyitott még nem kötelező. Talán még jobb is lenne, ha így állna hozzá a jövendőbelim, mintha alaptalanul féltékenykedne.
48/81 anonim válasza:
Szeretem a szexet és utálom a féltékenykedést, de nem mennék bele ilyen kapcsolatba. Egyoldalúnak, igazságtalannak érezném, ha ilyen kikötések lennének, hogy az egyiknek igen, a másiknak nem.
Akkor már lenne inkább mindkét oldalról nyitott kapcsolat. Ha pedig az egyik úgy érzi, nem él a lehetőséggel, akkor az az ő szabad döntése volt, ami bármikor problémamentesen módosítható.
Vagy akkor maradnék inkább egyedül, az lenne a legegyszerűbb, nem kell egyezkedni senkivel.
49/81 anonim válasza:
És olyankor mi van, ha a nő a teljes szabadságot úgy éli meg, hogy veled van, nem fekszik le mással? Vagy talán elmegy esténként egy-egy baráttal beszélgetni (hogy meg legyen a feeling), de nem fekszik le velük?
50/81 A kérdező kommentje:
Az is szuper helyzet. Lényeg az, hogy teljesen szabadon dönthet arról kivel megy el és mit tesz vele.
2016. jan. 30. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!