Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a férjem és tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem és tudom kivel. Tudom a csaj telefonszámát és facebook-on is megnéztem. Mit mondjak ennek a csajnak?

Figyelt kérdés
Írtam neki sms-t, de nem válaszolt. Férjem kórházban van pszichés betegséggel, vele nem tudom megbeszélni a dolgot egyenlőre. Ti mit reagálnátok egy ilyen helyzetre? Mit mondanátok a csajnak? Intelligensen akarom kezelni a helyzetet. Kérem, ne azt írjátok, hogy váljak el. Hanem arra válaszoljatok, amit kérdeztem. Előre is köszönöm a normális válaszokat.
2015. jún. 14. 06:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Nézd, egy okos értelmes nő azt tenné, hogy szépen fogná magát és tovább állna, elválna a férjétől és egy ideig itatná az egereket, aztán rájönne, hogy ettől többet érdemel.

A legnagyobb hülyeséget csinálod, mert lehet, hogy tudta a csaj, hogy vagy te, de mi van, ha nem tudta? És ha tudta is, akkor is a férjed a férjed és nem a nő! A nőhöz semmi közöd, max. annyi, hogy egy ideig valami közösön osztozkodtatok, de attól, hogy beszélsz a csajjal, attól az még nem fog változni, hogy a férjed megcsalt és nem is nőn fog múlni, hogy bármit helyre lehetne hozni. Bár hozzáteszem, ha megcsalt, akkor nem gondolnám, hogy tovább is vele kéne maradnod. Mert minek? Ha nem ezzel a csajjal, majd megteszi mással.

Lépj tovább! Ez a legintelligensebb, amit tehetsz.

2015. jún. 14. 17:49
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Én a csajnak semmit nem mondanék. A férjem cuccai ellenben össze lennének pakolva, tulajdonviszonyoktól függően az ajtó egyik oldalán vagy a másikon. Plusz a válásra a kereset be lenne adva mire a kedves fél kimászik a kórházból.
2015. jún. 14. 18:28
 23/30 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ezt kéne tennem, de mint írtam, a férjemmel most ezt nem tudom megbeszélni, mert a kórházban van és nincs szüksége stressz-helyzetekre. A férjem szeret engem és amit tett az megviselte lelkileg. De nem ezért van kórházban, csak közvetve ezért.
2015. jún. 14. 19:40
 24/30 anonim ***** válasza:

Szerinted a férjed szeret téged?? Komolyan ezt hiszed, miközben tudod, hogy megcsalna bárkivel? Homokba dugod a fejed ahelyett, hogy a tényeket néznéd!

14-es...azt gondolom, hogy hiába mondja meg a nőnek, hogy kocc a férjéről...ha a férje csak ezért nem csalja meg, akkor kár a gőzért. Azért ne csalja meg, mert ne akarja megcsalni, ne csak azért, mert valaki rászólt a nőre hogy kocc innét.

Továbbra is azt tartom, hogy a férje fogadott hűséget neki, tőle lehet számonkérni bármit is.

11-es voltam.

2015. jún. 14. 20:58
 25/30 anonim ***** válasza:
Hát nem mindennapi kapcsolatnak hangzik a tiétek a férjeddel...
2015. jún. 14. 21:06
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Én megcsaltam a feleségem. Mert nem tudtam megbeszélni vele, hogy baj van a szexuális életünkkel...

Ha vissza akarod szerezni, akkor csak közel kell engedned magadhoz. Nem akar elhagyni, mert azt már megtette volna.

A csajt meg hagyjad, nem számít. És főleg ne méregesd magad hozzá. Nem jobb/rosszabb nálad, csak ő volt a közelben.

2015. jún. 15. 02:40
 27/30 anonim ***** válasza:
Soha nem az a hibas akivel megcsalt, hanem az aki megcsal. Tehat ha intelligens vagy felered esszel, hogy a nohoz semmi kozod, a ferjed ha felgyogyul vele beszeld meg, hogy miert csalt meg es hogyan legyen tovabb. Vegulis ilyen esetben a szemelye nem fontos hogy epp kivel csal, mert ha nem ovele akkor massal, inkabb az a fontos a ferjed miert csal meg es a tovabbiakban mit akar toled. De ilyenkor ne zsarold semmivel es ne fenyegessed, hadd legyen oszinte, hogy te is tud mi igazan a helyzet. Ha szerelmes lett egy masik nobe es vele akar elni, akkor hagyd ot, sok ember megfojtja a masikat ugy ki akarja tulajdonitani, de kieroszakolva egy kapcsolatot ugyse lehetsz boldog.
2015. jún. 15. 18:30
 28/30 anonim ***** válasza:
A lehető legrosszabb, amit tehettél, hogy ráírtál arra a nőre. Az első dolga az volt, hogy "köpjön" a férjednek. Valószínűleg mindketten rajtad hahotáznak :( Ezzel sajnos azt igazoltad, hogy a forrófejűséged és meggondolatlanságot erősebb, mint a tartásod. Ez már önmagában elég ahhoz, hogy a nő maximálisan a férjed mellé álljon és minden negatívumot kérdés nélkül elhiggyen amit a férjed esetleg összehazudozott rólad. Ezután nem lát majd benned komoly vetélytársat, és ha többet akar viszonynál, bűntudat nélkül ostromozni fogja a férjedet, és mindent el fog követni, hogy megszerezze magának. Ennek a csajnak ezek után a helyedben SEMMIT nem mondanék, mert bármilyen intelligens próbálnál lenni, már nem intelligensnek látna, hanem tehetetlennek. Kérlek soraimat ne vedd bántásnak, mert nem annak szántam. És tudom, hogy nem a férjeddel való 'hogyantovábbra' kérsz tanácsot, de ha valóban megcsalt téged akkor a helyedben hagynám, hogy a szeretője járkáljon hozzá a kórházba, és ő ápolgassa a kis meggyötört lelkét a továbbiakban.
2015. júl. 6. 19:23
 29/30 anonim ***** válasza:
Magyarországon a tulajdonjogot a Polgári Törvénykönyv 5. könyve szabályozza.
2015. okt. 18. 01:26
 30/30 anonim ***** válasza:

Mi lett veletek, kérdező?

Írj.

2015. okt. 18. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!