Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem és tudom kivel. Tudom a csaj telefonszámát és facebook-on is megnéztem. Mit mondjak ennek a csajnak?
Erre már alig tudok mit mondani, teljesen jogos volt az a korábbi megállapítás a viselkedésedről és az intellinciáról.
Még ha ezt a nőt le is vakarod a férjedről, megcsalhat bárki mással. Nekem úgy tűnik, hogy te EZT tűröd szó nélkül. Neked a szeretőjéhez semmi közös, legfeljebb kiröhög, ha odaállítasz hozzá. Buta libák kezdenek egymással marakodni ahelyett, hogy a ferjeddel intéznéd ezt el. Nem a nő a probléma forrása, hanem a férjed. Ha ezt nem éred föl ésszel, akkor talán nem is véletlenül csal meg.
"Intelligensen akarom kezelni a helyzetet"
Hát ez nem sikerült...nem az ő dolga, ha kettőtöknek a férjeddel problémáitok vannak!
Innentől kezdve, ha írogatsz neki az szánalmas vergődésnek fog tűnni, nem intelligensnek!
Majd a férjeddel megbeszéled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!