Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem és tudom kivel. Tudom a csaj telefonszámát és facebook-on is megnéztem. Mit mondjak ennek a csajnak?
Nem a nővel van a baj, hanem a férjeddel. Ő pontosan tudja, hogy felesége van!!!
Mondom ezt szeretőként, igaz, a mi kapcsolatunk már lassan 2 éves, nem egy éjszakás kaland.
Mégis, mit akarsz beszélni a nővel? Mint mondod, a férjed nem egy szilárd jellem, ha nem vele, akkor megcsal mással..ezek után van még kérdésed?
Ez a ti dolgotok a férjeddel, a nőnek nincs mit mondj.
Ez csak attól függ, hogy mik a körülmények! Egy egy éjszakás szex, vagy viszony? Mert ha egyszer lefeküdt a csajjal igazából felesleges beszélni vele, mert minek? Ha viszont viszonyuk van akkor érthető ha meg akarod ismerni ha más nem megnézni, hogy mégis miért bukott rá. Lehet működne egy beszélgetés valami semleges helyen,(mondjuk cukrászda) és elbeszélgetni vele mint nő a nővel. De ez csak viszony esetén érdemes, amúgy nem. És gondold át alaposan mit is akarsz elérni! Vissza akarod kapni a férjedet, vagy csak felmérni a másik nőt, de amúgy válás?
Ha a másik csaj sima kaland akkor viszont nem érdemes.
Mit mondj? Ez is attól függ mit akarsz. Ha nem válni akarsz akkor nyílván azt, hogy szakítsanak.
látszik eddig csak olyan nők válaszoltak,akik hasonló helyzetben szerető szerepben voltak és most próbálják magukat is kimenteni, ez a tipikus nem vagyok hibás , miért lennék,mert nős pasival dugok c. szerepjáték
a nőnek meg kell mondani,hogy kocc és a férjednek is, jobb lesz így neked hidd el.
"Ti mit reagálnátok egy ilyen helyzetre? Mit mondanátok a csajnak?"
Egy ilyen helyzetben a két fél közül kizárólag azzal beszélnék, akivel hűséget fogadtunk egymásnak.
Annak sem lenne számomra semmi jelentősége, hogy a nő egyáltalán tudta-e, hogy a férjem nem független, mert a lényegen semmit nem változtat.
Nem az a lényeg, hogy ez a nő leszáll-e a férjedről, vagy sem. A lényeg, hogy a férjednek hosszútávú szeretőre van igénye. Először is tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért... azt is, hogy ezt te el tudod-e fogadni, tudsz-e változtatni úgy a kapcsolaton, hogy ne legyen rá igénye. Ha nem, akkor tudomásul kell venni, hogy te választottad, kérdezd meg magadtól, hogy hosszú távon el tudod-e fogadni.
A másik nő szerepe tökmindegy, ha nem ő lesz, akkor lesz más, mindaddig, amíg az alap probléma nem változik.
"Minden attól függ, hogy mennyire nagy k..rva és mennyire pofátlan."
Ezzel kb. azt mondod, hogy az ő eddigi szexuális kapcsolatuk, illetve a hosszú távú szexpartneri viszonyra vonatkozó terveik 100 %-ban a nő felelőssége, és 0 %-ban a férjedé.
Érthető, hogy neked könnyebb a harmadik felet hibáztatni, meg lek..urvázni, de szerintem saját magadat csapod be csúnyán, ha pont a lényeget nem akarod látni, és nem azzal akarsz szembenézni és foglalkozni.
"A férjemben nem bízom. Ti szó nélkül tudnátok hagyni, ha egy nő fűzné a férjeteket?"
Ha fűzné egy nő, szó nélkül hagynám, mert felnőtt férfinek tartom a Páromat, aki meghozza a saját döntéseit, és vállalja is értük a felelősséget - ugyanúgy, ahogy én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!