Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a férjem és tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem és tudom kivel. Tudom a csaj telefonszámát és facebook-on is megnéztem. Mit mondjak ennek a csajnak?

Figyelt kérdés
Írtam neki sms-t, de nem válaszolt. Férjem kórházban van pszichés betegséggel, vele nem tudom megbeszélni a dolgot egyenlőre. Ti mit reagálnátok egy ilyen helyzetre? Mit mondanátok a csajnak? Intelligensen akarom kezelni a helyzetet. Kérem, ne azt írjátok, hogy váljak el. Hanem arra válaszoljatok, amit kérdeztem. Előre is köszönöm a normális válaszokat.
2015. jún. 14. 06:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
82%

Nem a nővel van a baj, hanem a férjeddel. Ő pontosan tudja, hogy felesége van!!!

Mondom ezt szeretőként, igaz, a mi kapcsolatunk már lassan 2 éves, nem egy éjszakás kaland.

Mégis, mit akarsz beszélni a nővel? Mint mondod, a férjed nem egy szilárd jellem, ha nem vele, akkor megcsal mással..ezek után van még kérdésed?

Ez a ti dolgotok a férjeddel, a nőnek nincs mit mondj.

2015. jún. 14. 08:04
 12/30 anonim ***** válasza:
Mi baja van a férjednek?
2015. jún. 14. 08:29
 13/30 anonim ***** válasza:
29%

Ez csak attól függ, hogy mik a körülmények! Egy egy éjszakás szex, vagy viszony? Mert ha egyszer lefeküdt a csajjal igazából felesleges beszélni vele, mert minek? Ha viszont viszonyuk van akkor érthető ha meg akarod ismerni ha más nem megnézni, hogy mégis miért bukott rá. Lehet működne egy beszélgetés valami semleges helyen,(mondjuk cukrászda) és elbeszélgetni vele mint nő a nővel. De ez csak viszony esetén érdemes, amúgy nem. És gondold át alaposan mit is akarsz elérni! Vissza akarod kapni a férjedet, vagy csak felmérni a másik nőt, de amúgy válás?

Ha a másik csaj sima kaland akkor viszont nem érdemes.

Mit mondj? Ez is attól függ mit akarsz. Ha nem válni akarsz akkor nyílván azt, hogy szakítsanak.

2015. jún. 14. 09:18
 14/30 anonim ***** válasza:
29%

látszik eddig csak olyan nők válaszoltak,akik hasonló helyzetben szerető szerepben voltak és most próbálják magukat is kimenteni, ez a tipikus nem vagyok hibás , miért lennék,mert nős pasival dugok c. szerepjáték

a nőnek meg kell mondani,hogy kocc és a férjednek is, jobb lesz így neked hidd el.

2015. jún. 14. 10:16
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Még sosem voltam szerető, megcsalt fél már igen, viszont továbbra is azt mondom, neked semmi közöd a szeretőhöz, csak megalázod maggad, ha írkálsz neki, felkeresed, stb. Nyilván én sem örülnék neki, ha valaki folyamatosan próbálná fűzögetni a párom, de annak még kevésbé, ha a párom erre vevő lenne. Ha nem érdekelné, nem lenne hatása a dolognak, akkor csak simán bosszantana, de ha ténylegesen sikerrel is jár, akkor sem a nőre haragudnék. A férjemnek kell hűségesnek lenni kettőnk kapcsolatában. Az, hogy a te férjed mondta neked, hogy többször is meg fog csalni, mert miért ne, hogy pszichiátrián kezelik és hogy nem túl rendes a személyisége, azok adott dolgok, ezeket te vállaltad be. Te fogadtad el így, te mentél hozzá mindezek tudatában (vagy nem váltál el, ha az esküvő után történtek). Azaz, gyakorlatilag "áldásod adtad" rá, hogy ő félremenjen. Ha ennyire zavar az, hogy kell a nőknek, akkor is vele kell ezt megbeszélned, az összes nőt körülötte nem tudod levakarni. Neki kell. Mert ő van kapcsolatban, nem a másik. A nő meg, ha csak egy éjszaka volt, azt se biztos, hogy tudja, ki a férjed és te ki a fene vagy. Az se biztos, hogy ő fűzögette a férjed, az elmondottak alapján elképzelhetőnek tartom, hogy a férjed mászott rá. És ilyen esetben is a nőre haragszol? Ez pont nem az intelligens kezelése a helyzetnek, már ne is haragudj.
2015. jún. 14. 10:44
 16/30 anonim ***** válasza:
Ha küldtél sms-t akkor az már rég vissza jutott a férjedhez!
2015. jún. 14. 11:00
 17/30 A kérdező kommentje:
Nem tud róla a férjem, mert bent van a pszichiátrián és nálam van a telefonja. Így jutottam a nyomára a nőnek. Megbeszélték, hogy hosszú távú szexpartnerek lesznek. A férjemnek nem mondom még, mert nem akarom hátráltatni a gyógyulását, így is elég zavart. De abban igazatok van, hogy a nővel nincs mit beszélnem. Elég az, hogy tudattam vele, hogy tudok a dologról. Ezután vagy leszáll róla, vagy nem. Minden habitus kérdése. Minden attól függ, hogy mennyire nagy k..rva és mennyire pofátlan.
2015. jún. 14. 11:24
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

"Ti mit reagálnátok egy ilyen helyzetre? Mit mondanátok a csajnak?"

Egy ilyen helyzetben a két fél közül kizárólag azzal beszélnék, akivel hűséget fogadtunk egymásnak.

Annak sem lenne számomra semmi jelentősége, hogy a nő egyáltalán tudta-e, hogy a férjem nem független, mert a lényegen semmit nem változtat.

2015. jún. 14. 11:32
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a lényeg, hogy ez a nő leszáll-e a férjedről, vagy sem. A lényeg, hogy a férjednek hosszútávú szeretőre van igénye. Először is tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért... azt is, hogy ezt te el tudod-e fogadni, tudsz-e változtatni úgy a kapcsolaton, hogy ne legyen rá igénye. Ha nem, akkor tudomásul kell venni, hogy te választottad, kérdezd meg magadtól, hogy hosszú távon el tudod-e fogadni.

A másik nő szerepe tökmindegy, ha nem ő lesz, akkor lesz más, mindaddig, amíg az alap probléma nem változik.

2015. jún. 14. 11:41
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

"Minden attól függ, hogy mennyire nagy k..rva és mennyire pofátlan."

Ezzel kb. azt mondod, hogy az ő eddigi szexuális kapcsolatuk, illetve a hosszú távú szexpartneri viszonyra vonatkozó terveik 100 %-ban a nő felelőssége, és 0 %-ban a férjedé.

Érthető, hogy neked könnyebb a harmadik felet hibáztatni, meg lek..urvázni, de szerintem saját magadat csapod be csúnyán, ha pont a lényeget nem akarod látni, és nem azzal akarsz szembenézni és foglalkozni.

"A férjemben nem bízom. Ti szó nélkül tudnátok hagyni, ha egy nő fűzné a férjeteket?"

Ha fűzné egy nő, szó nélkül hagynám, mert felnőtt férfinek tartom a Páromat, aki meghozza a saját döntéseit, és vállalja is értük a felelősséget - ugyanúgy, ahogy én is.

2015. jún. 14. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!