Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm párjába szerettem bele, és ez viszonzott. Mit tehetnék?
Ő is szerelmes belém, elhagyná a legjobb barátnőmet értem. Én ezt értelemszerűen gusztustalannak tartom, ahogyan azt is, amit tettünk eddig: csókok, ölelések, simogatások.
Mit tegyek? Megbocsájtható az, hogy beleszerettem? Hogy annyira kivánom, majd beleőrülök :(
21/L
21 Hová gondolsz:D Menyaszörny, aki nap mint nap szembesül, az exárnyékával, ezért gyülöli a volt barátnőjét:D
Ezért is próbálja a "nagy" menyasszonyt előadni, csak éppen a lényeget felejti el elmondani:D
Hát hiába mindenkinek meg van a maga keresztje, ha meg "jellemes" akkor meg van az a helyzet hogy senki nem cserélne vele.Örökké más árnyékában élni nem túl jó dolog:D
En szeretem ezt a srácot és a legjobb barátnőmet is, nagyon. Nem vagyok jellemtelen és gerinctelen sem, csak hülye, amiért nem tudtam kontrollálni az érzelmeim. Értelemszerűen igyekszem meg nem történtté tenni az egészet, és remélni, hogy a barátnőm megbocsájt. Mindenesetre a srác szakít vele, mivel ő is tudja, hogy ez nem helyes.
Először lerendezik ők, aztán jövök én (vagyis ketten egyszerre, de az még megalázóbb lenne, ha szakítás előtt mondanám el.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!