Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A legjobb barátnőm párjába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm párjába szerettem bele, és ez viszonzott. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Ő is szerelmes belém, elhagyná a legjobb barátnőmet értem. Én ezt értelemszerűen gusztustalannak tartom, ahogyan azt is, amit tettünk eddig: csókok, ölelések, simogatások.

Mit tegyek? Megbocsájtható az, hogy beleszerettem? Hogy annyira kivánom, majd beleőrülök :(

21/L

2015. jún. 10. 11:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

*csak engem emésszen a bűntudat, minthogy a barátnőm élete emiatt menjen tönkre.

sosem érdekelt a "barátnőd" élete, ha érdekelt volna egyetlen másodpercig is sosem kezdtél volna a másik barátjával.

A tetteid beszédesebbek minden álságos beszédednél.

2015. jún. 11. 09:25
 12/24 anonim ***** válasza:

"hagyom hogy engem emésszen a büntudat"

ez a szépitett verzioja annak hogy gyáva vagy bevallani?

"nem akarom a barátnöm életét tönkre tenni"

ezzel teszed tönkre hogy sunyitasz és megbizik benned.

De undorito ember vagy. Most is csak magad sajnáltatod hogy ha hozzád ér blabla. Akkor szedd szét öket és éljetek boldogan mint az hogy szegény lányt hülyére veszitek. Amugy is szerinted h ü l y e? Nem fogja levágni hogy mi van amikor sunyin lesitek egymást meg szemezgettek? Legyne már benned annyi tisztesség hogy bevallod és ne azzal áltasd magad hogy öt véded ezzel hogy nem mondod el. Mert csak magadat véded.

Téged 2 szoval lehetne jellemezni angyalom :

sunyi gerinctelen féreg! :/

2015. jún. 11. 10:15
 13/24 anonim ***** válasza:
3* :) bocsika
2015. jún. 11. 10:16
 14/24 A kérdező kommentje:

Elmondtam hogy én is tudom, megérdemlem amit mondtok nekem. Nem tudom meg nem történtté tenni. Pedig megtenném, de őszintén, ezt én is inkább örülnék, ha a barátnőm nem árulná el.

Aki pedig ismerné a srácog, tudná, hogy érte megéri, bá nem tenném meg mégegyszer.

2015. jún. 11. 12:15
 15/24 anonim ***** válasza:

*Aki pedig ismerné a srácog, tudná, hogy érte megéri, bá nem tenném meg mégegyszer.

Hányinger vagy, az is maradsz.

2015. jún. 11. 12:37
 16/24 anonim ***** válasza:
Jolvak akkor ha te igy jobban érzed magad akkor tettesd a h ü l y é t és legyél te a szent. Undorito vagy. Akkor ne mondd el neki verjétek át mégjobban és alázzátok... Gratula. Egy mocsok ember vagy. Remélem vissza kapod
2015. jún. 11. 12:55
 17/24 anonim ***** válasza:

Az, hogy beleszerettél, megbocsátható. Sőt, nem ők lesznek az elsők a történelem folyamán, akik szakítani fognak egy másik nő miatt. 21 évesen nem kell olyan örök igazságokat megfogalmazni, hogy "nehogy tönkremenjen a barátnőm élete", mert nem fog. Fiatalok vagytok még az ilyen súlyos mondatokhoz.

Igazából a barátnődön múlik, hogy megbocsát-e, ha elmondod neki. De ha a srácnak ilyen kilengései vannak, akkor azt a kapcsolatot már megette a fene.

2015. jún. 11. 20:56
 18/24 anonim ***** válasza:
Persze nem világmegválto probléma ha a kedves kérdezöben lenne annyi gerinc hogy felvállalja amit tett és nem azzal vigasztalná a mocskos lelkét hogy a barátnöje miatt tette.
2015. jún. 11. 20:59
 19/24 anonim ***** válasza:

Ahogy én nézem az ügyet, a kérdező nagyon is tisztában van azzal, hogy erkölcsileg minimum aggályos, amit tett. Más kérdés, hogy a vágy meg a szerelem nagyon durván oda tudnak vágni az ilyeneknek, mint erkölcs meg barátság. Ezek botlások, hibák. Lehet rá köpködni, csak nehogy véletlenül a helyébe kerüljünk, aztán mi is sírjunk-ríjunk.

2015. jún. 11. 22:41
 20/24 anonim ***** válasza:
A barátság nem tart örökké. Én a volt barátnőm pasijával jöttem össze és most a vőlegényem. Nem bántam meg.
2015. jún. 12. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!