Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom legjobb haverja rámhajtott, mit tegyek?
A barátom már korábban féltékeny volt rá - és úgy látszik okkal. A havernak is barátnője van, de ma színt vallott. És amikor kettesben vártunk az ő barátnőjére, megpróbált elkapni. Nemet mondtam neki. Nem akarok beleavatkozni a párkapcsolatukba, nem az én asztalom. Szeretem a barátomat, nem akarok fájdalmat okozni senkinek - legfőképp a páromnak, és utána a barátnőnek, ugyanis, ha kitudódna, akkor a barátságuk megszakadna, ők meg szakítanának. Nem akarok kavarni. De idegességemben elmondtam egy ismerősnek - megígérte, hogy nem adja ki, de félek, hogy kitudódik. Tudom, hogy butaság volt, de nagyon rosszul kezelem a stresszt :/
Mit tegyek? Avassam be a barátomat? Joga lenne tudni? Vagy hagyjam így és reménykedjek, hogy az ismerősnek nem jár el a szája?
Hát, én is elmondanám a barátomnak, mert úgy talán lekopik a gyerek végleg. Ha viszont nem mondod el neki, akkor állandóan ott fog próbálkozni nálad.
Az ilyen takonygerincű emberekből van egyébként nekem is elegem. Én alapból nem próbálkozok olyan lányoknál akiknek van párjuk... nemhogy a barát/haver nőjénél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!