Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barati korrel bulizunk evek ota, koztuk van a legjobb baratnom es parja is, mult heten egy diszkoban szorakoztunk es a baratnomet haza vitte mert tul itta magat o visszajott es ramhajtott, es megtortent, azota nagyon szarul vagyok, elmondjam?
de jó baráti társaság :D
mindig hallani valami hasonló sztorit itt GYK-n
nekem egyszer volt ilyen, csak akkor én voltam a csalfa... (utólag nem bánom, mert eléggé terrorizálva voltam érzelmileg, de ez más kérdés) tudom nem szép dolog satöbbi, akkor bántam is...
akkor a fiúval másnap oda álltunk akkori barátom elé és elmondtuk. ez azért is volt gáz, mert a srác a legjobb haverja volt... mi nem szakítottunk akkor, de a fiúval azóta sem tartja a kapcsolatot...
De jó barátnő vagy :D remélem kikaparja a szemed
de a pasi sem jobb! És neki kellene elmondania szerintem nem neked
Gondolom az akinek a szexualitás körül forog az élete.
[link] :P
hmm....Linda...van egy ilyen ribi ismerősöm, nem te vagy az...?? detto ugyan ilyen gerinctelen mint te....halál komolyan...
amúgy meg ásd el magad miután BEVALLOTTAD a "barátnődnek"...
L22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!