Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barati korrel bulizunk evek ota, koztuk van a legjobb baratnom es parja is, mult heten egy diszkoban szorakoztunk es a baratnomet haza vitte mert tul itta magat o visszajott es ramhajtott, es megtortent, azota nagyon szarul vagyok, elmondjam?
Mi történt meg?
És azóta csak vesszőket meg magyartalan mondattagolásokat használsz?
Vagy most is dugnak és lihegsz?
Amúgy szerintem egy kecske volt.
Egy rohadt ribanc vagy!!
Hogy lehet ilyet tenni egy barátnővel? Én tuti megtépnélek a helyében, undorító vagy!
egy nőnek (pláne 30-asnak) legyen már gerince...nehéz lett volna azt mondani, hogy: bocs, nem teszem ezt a bnőmmel....?????
N23
ehhez akkor is ketten kelletek. hiába a pasi csinált többet... akkor is benne voltál, tehát ugyanolyan hibás vagy benne. de szólj, ha nem jogos az észrevételem!!
mindenképpen mond el a barátnődnek és ne csodálkozz majd azon sem, ha többet nem áll szóba veled! csak gratulálni tudok ahhoz, hogy ilyen jó barátnő vagy!!
a pasit inkább nem is említem, egy gerinctelen féreg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!