Melyik a "legjobb" babahordozó vagy babaülés 0-18kg kategóriában! Kinek mi vált be? Koraszülött lett a kisfiúnk majd ha eléri a 2,5kg-ot akkor hozhatjuk haza olyat szeretnék ami kényelmes neki és biztonságos is!
Koraszülöttnek és újszülöttnek csakis a hordozó!
Az én fisfiam 4 hósan túlnőtt a hordozón, akkor tettük át a 0-18kgs Concord Ultimaxba.
Újszülöttként nem a legjobb, mert nem dől annyira, mint a hordozó.
Szerintem is vegyetek először hordozót, kb. 9-13 kilós koráig tudja használni majd, és utána, amikor kinőtte, jöhet az autósülés.
Hiába vannak 0 kilótól, akkor sem valók újszülöttnek. Mi 6 hónaposan tettük csak bele az Espiro optima ülésbe (0-25-ös, 30ezer), kisebb babának nem jók!!!
Szia!
Én is mózes párti vagyok, mi inkább abban vittük amíg pici volt a babám, a hordozóban talán összesen 3x, akkor is max. fél órára tettük bele.
A mi ülésünk Bébé Confort Iseos, nagyon nagyon szeretjük. Szerintem elég jól lehet újszülött szűkítővel is használni, bár amikor mi vettük, már jó pár hónapos volt a babám. Akkor csak a sima szűkítőt tettük bele már. Viszont akkor már pl. a Concord Ultimax kicsi volt, így szerintem azt nem lehet olyan sokáig használni (hosszra, méretre nagy volt a lányom, de kg-ra kicsi, ehhez a testalkathoz nekünk nagyon bevált az ülésünk).
Drukkolok, hogy minél előbb hazavihessétek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!