Melyik internet böngésző a legjobb? Melyik használ aránylag kevés memóriát? Melyik gyors? Melyik biztonságos? Melyik stabil?
Pár naponta biztos felteszi valaki ezt a kérdést, és most még 1 ilyen kérdés...
A külömbség annyi, hogy itt részletesebb leírást szeretnék. Az nem járja h az ie8 s..r használj FF-t, indoklás kellene, nyomós érv, h melyik a jobb.
Eddig csak Firefoxot és Google Chrome -ot használtam.
Meglátásom szerint a Firefox több memóriát eszik.
Sebesség teszt: www.youtube.com/watch?v=UohO5gH6vzE&feature=player_embedded#at=228
Az Opera gyors, a krumpli lassú (opera reklám videó):
www.youtube.com/watch?v=zaT7thTxyq8&feature=player_embedded
Én ezeket használtam eddig:
IE8 (+ régebbi változatot is),Firefox, Opera, Chrome, Safari
Az első teszt az egy nagy hülyeség. Érezhető különbséget nem tapasztalsz úgyse. Na ne mond hogy neked számít 1-2 század-ezred másodperc.
Én személy szerint a Firefoxot ajánlom... Rengeteg kiegészítő van hozzá + elég megbízható. Amúgy meg nem tudom mennyit eszik, de én észre sem vettem hogy nagyon lassítana. 512 MB ram mellett nem panaszkodtam a másik gépemen. :P Akinek ennél több van és valaki azt mondja hogy nagyon sokat eszik az inkább maradjon csendben.
Szerintem ami sokat fogyaszt az a Safari. =)
A Chrome-ot már csak azért sem használtam sokat mert a megjelenésekor a licenc szerződésben találtak egy-két furcsa dolgot. (Mert persze mindenki egyből a tovább meg az elfogadom gombra kattint.)
Google Chrome a legjobb jelenleg.
Attól függ, milyen géped van.
Nálam, és sok ismerősömnél a Chrome állandóan besz**ik, ha kettőnél több lapot töltesz egyszerre.
Nálam az Opera nyert, lassabb hálózaton is megállja a helyét, és perfekt a gyorsítótárazása is.
Chrome - nál érdekes, hogy annyiszor indul el, ahány fület nézel egyszerre (plusz egy) (feladatkezelőben néztem) , tehát ha csak egy lapt bámulsz, akkor kétszer, ha két füled van, akkor háromszor nyitja meg magát...
Ráadásul a telepítője érdekes - elindítom, se szó se kérdés, egszer csak az asztalon az ikon, és elindul.
Semmi testreszabhatóság...
Ja, és az .MHT Webarchívumokkal se a Firefox, se a Chrome nem tud mit kezdeni, én meg tele vagyok ilyenekkel....
Chrome - ban azt nem szeretem, hogy mindent kérdés nélköül csinál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!