Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A legjobb barátnőm párjába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm párjába szerettem bele, és ez viszonzott. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Ő is szerelmes belém, elhagyná a legjobb barátnőmet értem. Én ezt értelemszerűen gusztustalannak tartom, ahogyan azt is, amit tettünk eddig: csókok, ölelések, simogatások.

Mit tegyek? Megbocsájtható az, hogy beleszerettem? Hogy annyira kivánom, majd beleőrülök :(

21/L

2015. jún. 10. 11:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Nem lehet annyira jó barátnő, ha már csalja veled a pasi. Mindketten gerinctelenek vagytok... jó kis barátnő az, aki az ember háta mögött csókolózik a barátjával. Nem tudsz nemet mondani a párosodásra váró méhednek? Undorító
2015. jún. 10. 11:51
 2/24 anonim ***** válasza:

A viszonzott a lófütty..

De sebaj, visszakapod még ezt a sorstól, és te leszel a legjobban felháborodva.. Aztán évek múlva itt fogsz a Gyíkon kuncsorogni, hogy találj egy barátnőt..csak épp senki nem lesz neked, maximum a hozzád hason szörűek közül.

Most mondjam? vagy te is tudod? megérdemled.

2015. jún. 10. 11:55
 3/24 anonim ***** válasza:

elhiszem hogy szereted, de én megbocsáthatatlannak tartom, hogy a barátja veled csalta meg (főleg hogy többször is)

meg kellett volna várnod míg szakítanak, kicsit várni, majd beszélni vele hogy te beleszerettél a volt barátjába és zavarná-e ha te megpróbálnád vele

így lett volna tisztességes

2015. jún. 10. 11:56
 4/24 anonim ***** válasza:
Beleszerettél persze.... őszintén... ő az egyedüli férfi ezen a világon? nem tudnál esetleg olyanba beleszeretni akinek nincs barátnője?!
2015. jún. 10. 12:17
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Ismerem a fajtádat. Igen fajtádat! Mert olyan vagy mint az állatok nem tudsz gondolkozni csak az ösztöneidre hallgatsz. Volt ilyen "barátnöm" mint te. Mindig az kellett neki aki másé. Megcsinálta elsönek egy távolabbi barinövel majd velem is, de a lényeg hogy öt kellett sajnálni és az volt a védekezése hogy " mindig másokat néztem magamat is kell " undorito vagy! Ahhoz hogy bele szeress olyan helyzetekbe kell kerülni hogy bele tudj szeretni. Olyna helyzeteket kreáltál(vagy ö ez tök mindegy) tudod mi ezzel a baj? Hogy lehet egy életre olyan sebet kap szegény lány hogy ha egyszer lesz neki normális kapcsolata nem fog benne megbizni meg a barátaiban se hiszen ha egyszer át b a s z t á k mi a garancia hgy többször ez nem fordul elö?

Tudod mi a szégyen? Hogy ebböl mégis valoszinü te fogsz jol kijönni és szegényke fog szenvedni. Egy sunyi aljas d ö g vagy! Gratula hogy tükörbe tudsz nézni anélkül hogy oda köpnél..

21L

2015. jún. 10. 12:28
 6/24 anonim ***** válasza:

Hogy mennyire megbocsátható a dolog, azt nem fejteném ki. Kaptál elég hideget-meleget előttem, meg fogsz is még. :) Gondolom, te is tisztában vagy vele, hogy nem korrekt a dolog, különben nem problémáznál.

Ha komolyan el akartad volna kerülni a helyzetet, megtehetted volna, elvégre senki nem kötelezett azokra a csókokra, ölelésekre...

Hogy jelenlegi helyzetben mit tehetsz? Beszéld meg a sráccal, komolyan gondolja-e a dolgot. Ha igen, és elhagyná a párját, akkor tegye meg mindenképpen - a leányzó jobban jár, minthogy X ideig éljen még abban a hitben, hogy minden rendben.

Együtt akartok lenni? Várjatok! Szép próba lesz, hogy hajlandó-e rád várni. Ha nem, akkor nem volt olyan nagyon szerelmes beléd, mint gondolod. Te időközben legyél jó barátnő, támogasd át a leányzót a szakítás utáni depin, ahogy azt kell. Ha pedig megemésztette a dolgot, akkor lehet neki pedzegetni, hogy mit szólna hozzá, ha az exével kavarnál.

Azt a részét viszont semmiképp se áruld el, hogy mikor kezdődött a dolog, az ő szemszögéből ez kevésbé megbocsátható. És lássuk be, érthető is.

2015. jún. 10. 16:44
 7/24 anonim ***** válasza:

*Hogy ebböl mégis valoszinü te fogsz jol kijönni

Sosem jönnek ki jól. Mindig elérkezik számukra a visszafizetés ideje, és olyankor nekik van a legnagyobb "fájdalmuk".

Megérdemlik a sorsukat az ilyen egyedek. Egytől egyig.

2015. jún. 10. 16:54
 8/24 A kérdező kommentje:

Az élet nem mindig fekete-fehér, és én sem így terveztem. A napokban kiszálltam ebből, megkértem, hogy maradjanak együtt, próbálják megoldani a problémáikat, én pedig támogatom a barátnőmet. De elmondani nem szeretném neki, ha titokban marad, nagyobb az esélye, hogy boldogan tudnak élni még sokáig, a srác "kilengése" ellenére.

Megbocsájtható a bűnöm? :(

2015. jún. 10. 19:45
 9/24 anonim ***** válasza:
Aki azt tanácsolta hogy várja ki amig szakitanak és ne szoljon semmit annak gratula. Tényleg vannak ilyen becstelen undorito emberek? Ugy ugy! Kavarj a legjobb barátnöd pasijával szakitsd szét öket utána vigasztald a lányt és tettesd a h ü l y é t. Uristen ha ez kiderül (ha tegyük fe honapok mulva szakitanak és a pasi alá akar ásni ez lesz az elsö amivel támadni fog) akkor még az is lesz hogy szegány s e g g h ü l y ének fogja tartani magát hogy benyelte mindezt amit müveltetek. Fantasztikus ember vagy! Most meg sajnáltatod magad meg hogy megbocsájthatoe a bünöd. Hát nem!! Legalább annyi becsüleesség legyen benned hogy bevallod az egészet!! Bár ugysem lesz.. A fajtádra ez nemigazán jellemzö. (igen a fajtázos válazolo vagyok korábbrol)
2015. jún. 10. 20:06
 10/24 A kérdező kommentje:

Egyébként megértem mindenki véleményét, ha kívülről látnám a szituációt, 110%-ban egyetértenék. De benne vagyok, és amint hozzám ér, elvesztem a fejem. :(

Mindenkit tisztelek, aki sosem csalta meg a legjobb barátnőjét, mikor lehetősége volt rá és az érzelmek is kötötték.

Így jártam. De inkább vállalom, hogy csak engem emésszen a bűntudat, minthogy a barátnőm élete emiatt menjen tönkre.

2015. jún. 11. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!