Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás, lányok, nők, mi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás, lányok, nők, mi az igazság?

Figyelt kérdés
Előre leszögezem, hogy soha nem csaltam meg egyik barátnőmet sem, nem is szeretném, de nem vagyok élszent, férfiból vagyok, és soha nem mondom, hogy soha. Arra lennék kíváncsi, hogy a nők ilyenkor szeretnék tudni vagy nem? Eddig minden barátnőm azt mondta, hogy ha ilyen lenne, legalább legyek férfi, és álljak elé, vállaljam. Barátként viszont szinte minden nőismerősöm azt mondta, olyanok is, akik átéltek ilyesmit, hogy ilyenkor jobb, ha soha nem tudják vagy tudták volna meg. Mi az igazság? Persze öt-tíz-húsz éve kapcsolatokra gondolok inkább, nem pár hónaposokra.
2015. jún. 8. 10:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Az egész monogámiát nem én találtam ki ilyen társadalomba születtem én nem értek egyet vele. De mit lehet csinálni? Nincsenek B verziók, hogy van aki ahol pl. 3 pár él együtt, meg nyitott kapcsolatok is csak a mesében léteznek.
2015. júl. 8. 14:22
 22/29 anonim ***** válasza:

Ha csak egyszeri alkalomról és nem tartósabb kapcsolatról, szeretőről van szó, akkor nem szeretném tudni. Számoljon el ő a lelkiismeretével és ne úgy könnyítsen rajta, hogy engem a porig aláz.

Ha többszöri, hosszantartó a történet, akkor persze, hogy szeretném tudni, és mehetne is, ahova akar...

2015. júl. 17. 12:19
 23/29 anonim ***** válasza:

15-össel együttértek. "Az egyetlen dolog, amit elvárok, az az őszinteség. Azzal fejezi ki leginkább azt, hogy partnernek tekint, hogy emberként tisztel. Ezek után szinte az is másodlagos, amit tett.

"

Szerintem ez durván két csoportra osztható, a nők akik nem szeretnék tudni, mert félnek kilépni a kapcsolatból, egymaguk lenni a nagyvilágban (főleg gyerekekkel, ha vannak) és azon ábrándoznak, hogy olyanok legyenek mint a másik csoport, akik nem félnek függetlenek lenni, van önbizalmuk, tudják, hogy találhatnak mást, önálló anyák tudnak lenni (még ha szegényen is, mint saját anyám jó pár évig három gyerekkel, de mégis sikerült neki).

Szóval én tudni akarom, lehet meg is bocsátanék neki, ha meg tudom érteni mi okból tette.

2015. júl. 29. 11:53
 24/29 anonim ***** válasza:
82%

Amit nem tudok az nem fáj...

Nekem vallották már be iszonyú érzés volt, jobb ha nem mondja el mert csak a saját lelkiismeretén könnyít, de a másikba örök életére nyomot hagy és keresi az okokat hogy miért tették vele ezt... Biztos ő volt a hibás!!! Pedig ez nem biztos hogy így van!!!

2015. júl. 30. 09:17
 25/29 anonim ***** válasza:

Mind a kettő igaz, képzeld, az összes nőnek nem egyféle személyisége van, hanem több.

Miért fontos ez?

Ha mondjuk 50-50%, akkor tudni fogod, hogy az adott feleségednél hogyan csináld?

Annál, hogy mit fogsz kommunikálni, a TE jellemed a meghatározó, és nem másoké, nem a feleségedé, nem az anyádé.

2015. aug. 21. 22:13
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Én nem akarom megtudni.

Ha megteszi, és nem bukik le, lelke rajta, önmagával kell elszámolnia.

Ha megtudom, szörnyű nagy fájdalmat okozna, amit lehet a kapcsolatunkban ki se tudnék heverni és rányomná a bélyegét a következőre is.

2015. aug. 21. 22:18
 27/29 anonim ***** válasza:

Nem akarok tudni róla. Csinálja már úgy, hogy ne legyen nyoma, ne tudja a fél város!

Nem csak az a baj, hogy ha megtudom, az fáj, hanem hogy ezzel elronthatja az egész kapcsolatot, onnantól kezdve állandóan gyanakodnék, nem bíznék benne, még akkor sem, ha tényleg csak egyszeri botlás volt.

2015. aug. 21. 23:24
 28/29 anonim ***** válasza:
Ha már ugy érzi ujra vágyik mondja meg szakitson és tőlem mehet arra amerre akar:)
2015. aug. 21. 23:50
 29/29 anonim ***** válasza:
En nem akarnam tudni. Szeretnek abban a hitben dagonyazni hogy en vagyok a legszebb legizgalmasabb sot az egyetlen meg ha nem is igaz :-D
2015. aug. 22. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!