Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás, lányok, nők, mi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás, lányok, nők, mi az igazság?

Figyelt kérdés
Előre leszögezem, hogy soha nem csaltam meg egyik barátnőmet sem, nem is szeretném, de nem vagyok élszent, férfiból vagyok, és soha nem mondom, hogy soha. Arra lennék kíváncsi, hogy a nők ilyenkor szeretnék tudni vagy nem? Eddig minden barátnőm azt mondta, hogy ha ilyen lenne, legalább legyek férfi, és álljak elé, vállaljam. Barátként viszont szinte minden nőismerősöm azt mondta, olyanok is, akik átéltek ilyesmit, hogy ilyenkor jobb, ha soha nem tudják vagy tudták volna meg. Mi az igazság? Persze öt-tíz-húsz éve kapcsolatokra gondolok inkább, nem pár hónaposokra.
2015. jún. 8. 10:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
59%
Amit nem tudok, nem fáj...
2015. jún. 8. 12:56
 12/29 anonim ***** válasza:
Én tudni szeretnék róla, akkor könnyebben túl tudnám tenni magam rajta, mintha még hazugsággal is megspékelné a dolgot a párom. Az őszinteséget értékelem, a hazugságot nem tudom megbocsátani.
2015. jún. 8. 13:11
 13/29 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, őszinteség. Ebben is, és minden másban is. A "nem mondtam el, mert nem akartalak bántani" a létező legszarabb duma, amit ki lehet találni.

Ha arra volt esze, hogy megtegye, legyen arra is, hogy bevallja.

25N

2015. jún. 9. 14:13
 14/29 anonim ***** válasza:

Szerintem a leggerinctelenebb, mikor valaki félrelép, egy ideig titkolja, és jóval később mondja el.

Ez általában annak reményében történik, hogy jajj de már fél éve volt, ugyan.

Így a nő is kevésbé érez majd hajlandóságot arra, hogy rögtön elhagyja az illetőt, viszont a bizalomnak onnantól vége, elszenvednek még maximum ideig-óráig együtt, de ugyanúgy vége lesz.

2015. jún. 11. 15:20
 15/29 anonim ***** válasza:
Az egyetlen dolog, amit elvárok, az az őszinteség. Azzal fejezi ki leginkább azt, hogy partnernek tekint, hogy emberként tisztel. Ezek után szinte az is másodlagos, amit tett.
2015. jún. 17. 20:31
 16/29 anonim ***** válasza:
73%
Én nem mondtam el a páromnak, szeretem és nem akarok neki fájdalmat okozni. Tessék lehet megkövezni, pedig lovagias becsületes férfinak tartanak. Őszinteség? Azért, hogy utána szálkás,sérült kapcsolatban éljetek tovább? Akik meg azzal jönnek, hogy miért nem lépünk tovább tuti fiatalok. Sokszor tovább léptem inkább a korábbi kapcsolataimban és sosem léptem előtte félre, de már családom van, van egy gyönyörű fiúnk is akit szeretek, meg őt is, de amikor a szex pont a hullámvölgyben volt és egy szintén foglalt sportos nő elcsábított sajna nem tudtam ellenállni.
2015. jún. 19. 11:00
 17/29 anonim ***** válasza:
Fiatalabb korban még el tudom képzelni, hogy valaki nem tudja a határait, túl sokat iszik aztán elcsattan egy csók vagy valami hosszabb smárolás lesz belőle, de ennél tovább nem mennek, aztán rájön, hogy hát ezt nem kellett volna, megbánja, nem mondja el, de ezért soha többet nem iszik annyit, hogy ilyen helyzetbe kerülhessen. Minek ezzel idegesíteni a másikat, ha úgyse lesz belőle rendszer, ááám legyen. És kb ennyi az olyan szitu, amit nem feltétlen kell elmondani. Idősebb korban, már azért 20 fölött az ember tudja a határait, ha nem kéne inni akkor ne igyon, ha meg nincs illuminált állapotban, akkor nincs kifogás se. Hadd döntsem már el én, hogy akarok-e az életemből ilyen emberre áldozni. Én azt se értem amikor a közös "barátok" tudnak a dologról és nem mondják el, mert "nem az ő dolguk". Hát, tök jó barátok tényleg, hagyják hogy valaki pazarolja az életéből az időt...
2015. jún. 27. 04:24
 18/29 anonim ***** válasza:

En voltam megcsalo.

En akarnam tudni, ha engem megcsalnak. Talan azt nem, ha valaki reszegen kicsit osszeborult massal, de ha az aktus is megtortent akkor azt is. Marcsak az egeszsegem miatt, meg hogy utana le tudjunk ulni megbeszelni es ha ugy gondolom legyen dontesi helyzet, amiben en es a "parom" vesz reszt.

Ha a masik szerelmes lesz, akkor meg kerdes epp hol is tart a kapcsolatunk, valoszinuleg neki nagyon rossz akkor velem vagy csak nagyon unalmas vagy leizeltem magasrol. Ezt ha belatom es nem banom, akkor jobb is ha megy es boldog lehet massal, ha viszont csak melypontom volt vagy neki volt az, akkor ha akarjuk adhatunk meg egy eselyt...bar ezt nem hiszem, hohy egy ilyen merteku bizalomvesztesnel el tudnam viselni. Nyilvan ha mar hatvanevesek lennenk, akkor gondolkodnek maradjak-e, mert a pasik hamarabb halnak es osszejonni egy masik hatvanassal hat eleg lutri, de negyven es otvenevesen inkabb lepattannek. A gyerekek miatt a kapcsolat ugyis megmarad es minek raboljuk egymas idejet a szerelemben. Egyszer elunk.

2015. júl. 7. 21:10
 19/29 anonim ***** válasza:

Tudod, 16-os, ha ilyen szép családod van, és ennyire szereted a párod, az agyaddal kibírhattál volna "egy szexbeli hullámvölgyet".

Ha egy nő hónapokig nem oké az ágyban, akkor érthető, hogy gázos a helyzet. De mind emberek vagyunk.. türelem és megértés elvárható, minimális észhasználattal.

2015. júl. 8. 14:14
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
19-es 2 és fél évet is türelemmel lennél?
2015. júl. 8. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!