Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok ez kimeríti a megcsalás fogalmát, amit csináltam?
Ciki a helyzet, de lényegében ott lett volna a lehetőség, mégsem történt semmi.
Kellemetlen, az tény, de ez nem megcsalás.
Az alkohol sokmindenre képes, én a barátod helyében rendesen felhúztam magam volna ezen.
Minek fogdosod más pasi karját, amikor Neked van barátod?
Meg miért fekszel mellé?
Ami ezután fog történni, akárhogyan is, de ne csodálkozz rajta.
Nem csaltad meg, de gusztustalan volt egy kicsit ez..
"amikor is konkrétan beleütköztem a kőkemény, álló farkába... "
Ha legközelebb berúgsz te is egy kicsit jobban, akkor véletlenül be is kapod majd a barátja farkát ?
Embere válogatja,párja válogatja,ki mit tart annak.
A körülményeket nézve,buli,pia,közös ágy alvó hely, nem vészes.
Sokan elbuktak volna hidd el,és szexbe torkollik a dolog.
Nem megcsalás ez,ebben a formában.
Aki itt azt válaszolja,hogy az,kíváncsi lennék, egy hasonló helyzetben,kissé spiccesen egy kellemes beszélgetés közben,egy jó pasival maga mellett az ágyban mit csinált volna?
Biztos hóna alá csapja a kispárnáját és lefekszik az ajtó elé:D
Nyugodj meg :) így alakult,lehetett volna sokkal rosszabb is...
Megcsalásnak és mindezek mellett egy brutálisan gerinctelen húzásnak tartanám, hiszen nem elég hogy a párod haverjával teszed mindezt, még a párod mellett is. Vicc az egész szitu az biztos. Én a barátod helyében úgy vágtalak volna ki az első jelekre az ágyból mindkettőtöket, hogy repültetek volna.
Itt a többségre reagálva, lehet hogy spiccesen sokan így reagálnának egy jó pasira/nőre maguk mellett, de kérdem én az normális, hogy mindezt úgy teszik, hogy a kérdező párja ott fekszik mellettük, majd később egy fal választja el őket? Szerintem ez a helyzet így is úgy is gáz, de mindezek mellett így még gusztustalanul megalázó is a kérdező társára nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!