Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A nejem hatvankörüli még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nejem hatvankörüli még mindig szexi akalmanként a bugyiján foltok vannak mikor hazajön mire gondoljak? Csak hölgyek véleménye érdekel!

Figyelt kérdés

Betegségem miatt hüveji behatolás nélkül szeretkezünk ezért nem értem hogyan lehet nem rendszeresen alkalmanként

foltos a bugyija és folyása nincs!

#megcsalás #Féltékrnység #bizalmatlaság.
2015. jún. 5. 12:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy nincs folyása? Hüvelyi váladék okozhatja, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni.
2015. jún. 5. 12:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Folyása van, ez nem feltétlenül rendszeres, lehet, hogy baktérium, gomba, vagy csak sima folyás (a női ciklus bizonyos napjain több, máskor kevesebb, ráadásul ő már idős is). Nem tartom valószínűnek, hogy egy hatvanéves nő megcsalja a férjét és aztán a foltos bugyit villogtatja, de erősen meglepő, hogy te nyomon követed a bugyi-foltokat és azok rendszerességét. Enyhén megszállott és gusztustalan. N31
2015. jún. 5. 12:32
 3/12 anonim ***** válasza:
Milyen betegseged van h nincs huvelyi behatolas?
2015. jún. 5. 12:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Pedig egy 60_nő csodákra képes az ágyban! Felszabadúlt, érzéki! Én már csak tudom.... 54f
2015. jún. 5. 14:18
 5/12 A kérdező kommentje:

Ha folyása lenne a feleségemnek akkor az valamenyire rendszeres lenne és természetesen tudnék rólla!De a foltos

bugyi elvétve nem rendszeresen elő fordul.Különben én mosok főzök takaritok otthon mert nem dolgozok.Ezeket a kérdéseket a saját lelkiismeretem furdalása érdekében tettem fel!Valamikor régen ő is meg kérdezte volna ha netán pecsétes alsó nadrágot talál a mosógépben.

2015. jún. 5. 15:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is természetes folyásom van, a párom mégsem tud róla.....ez teljesen természetes folyamat (voltam párszor orvosnál, szóval nem kell hurrogni h tuti fertőzött vagyok).....és nem állandó, hanem néha jobban van néha meg nincs
2015. jún. 5. 15:36
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
60 éves nőnek màr szinte nincs hüvely vàladéka, de nem kizàrt. Nem szagoltad meg? 😀 a spermànak tipikus szaga van, ha erre gyanakszol...
2015. jún. 5. 16:05
 8/12 anonim ***** válasza:
38%

vizelettartási gondokra nem gondoltál??

hogy már nem zár jól a záróizma és van pár csepp a bugyijában

nem tudom elképzelni hogy hatvankörüli és szexi még mindig

annyi szexi fiatal lány szaladgál kinn az útcán akiket megkaphat még egy 50-60 férfi is (ellenszolgáltatás fejében) hogy valótlannak tartom amit állítasz

lehet hogy a szemedben szexi de máséban kevésbé

2015. jún. 5. 17:04
 9/12 anonim ***** válasza:
4%

Mivel nem is érdekel, ezért nem válaszolok a kérdésedre - úgyis tudod a választ, csak nem akarod tudomásul venni. Ha papucs vagy, és nem tudod, megtenni neki, akkor ne várd el tőle, hogy csak veled ne legyen.

Itt főleg unatkozó, feminista hölgyek vannak. Tőlük csak megnyugtató választ kaphatsz. De hát ezt is szeretnéd.

És tényleg nagyon jók, az 50-60-as nők. :-)

37F

2015. jún. 7. 23:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Kb minden nőnek foltos a bugyija, mivel időnként van folyásuk, ha tudsz róla, ha nem. Ez természetes és nem is rendszeres. Erre való a tisztasági betét, ajánlom a nejednek is.
2015. jún. 8. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!