Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nejem hatvankörüli még mindig szexi akalmanként a bugyiján foltok vannak mikor hazajön mire gondoljak? Csak hölgyek véleménye érdekel!
Betegségem miatt hüveji behatolás nélkül szeretkezünk ezért nem értem hogyan lehet nem rendszeresen alkalmanként
foltos a bugyija és folyása nincs!
Ha folyása lenne a feleségemnek akkor az valamenyire rendszeres lenne és természetesen tudnék rólla!De a foltos
bugyi elvétve nem rendszeresen elő fordul.Különben én mosok főzök takaritok otthon mert nem dolgozok.Ezeket a kérdéseket a saját lelkiismeretem furdalása érdekében tettem fel!Valamikor régen ő is meg kérdezte volna ha netán pecsétes alsó nadrágot talál a mosógépben.
vizelettartási gondokra nem gondoltál??
hogy már nem zár jól a záróizma és van pár csepp a bugyijában
nem tudom elképzelni hogy hatvankörüli és szexi még mindig
annyi szexi fiatal lány szaladgál kinn az útcán akiket megkaphat még egy 50-60 férfi is (ellenszolgáltatás fejében) hogy valótlannak tartom amit állítasz
lehet hogy a szemedben szexi de máséban kevésbé
Mivel nem is érdekel, ezért nem válaszolok a kérdésedre - úgyis tudod a választ, csak nem akarod tudomásul venni. Ha papucs vagy, és nem tudod, megtenni neki, akkor ne várd el tőle, hogy csak veled ne legyen.
Itt főleg unatkozó, feminista hölgyek vannak. Tőlük csak megnyugtató választ kaphatsz. De hát ezt is szeretnéd.
És tényleg nagyon jók, az 50-60-as nők. :-)
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!