Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A nejem hatvankörüli még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nejem hatvankörüli még mindig szexi akalmanként a bugyiján foltok vannak mikor hazajön mire gondoljak? Csak hölgyek véleménye érdekel!

Figyelt kérdés

Betegségem miatt hüveji behatolás nélkül szeretkezünk ezért nem értem hogyan lehet nem rendszeresen alkalmanként

foltos a bugyija és folyása nincs!

#megcsalás #Féltékrnység #bizalmatlaság.
2015. jún. 5. 12:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A legtöbb féfi nincs tisztában azzal,hogy a nőknek, kb tini koruktól kezdve bár lehet hamarabb is, de mindig szokott hüvely folyása, akaratunk ellenére is. Nyisson ki egy nyolcadikos általános iskolás biológia könyvet és akkor minden világos lesz .

Ez ellen nem lehet tenni semmit, így tisztítja magát a hüvely.

De hiába magyarázza el a legtöbb nő, én azt tapasztalom,hogy nem értenek,és nem érdekli a férfiakat a női test működése.

Ugyan ezt tapasztalom a páromnál, nem tudja mi hogy működik,mert sose érdekelte a biológia , sajnos :(

Ettől függetlenül szeretem.

2015. jún. 9. 14:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Így van ahogy a többiek írják. Minden nőnek foltos a bugyija, hol jobban, hol kevésbé, teljesen normális és természetes. Mit gondolsz miért létezik olyan hogy tisztasági betét?-ami nem menstruációra van! éppen ezért. Sőt olyan is van hogy a záróizmok idősebb korra főleg már nem olyan jól működnek és tüsszentéstől, nevetéstől cseppenhet, azt is láthatod. Nem lehet hogy a betegséged miatt, hogy nem tudtok úgy szeretkezni bizonytalan vagy magadban és féltékeny?
2015. dec. 18. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!