Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Övön aluli ütés elmondani a feleségnek, hogy a férjével együtt vagyunk már másfél éve? Úgyértem, hogy a pasi részére övön aluli?
Akkor most kibulyt a szog a zsakbol
Feleseg neked senki akkor szadra lakat es csond ne jaszd meg magad hogy majd te elmondod oszinten.
Tunj el az eletukbol.
Én őszintén nem értem a válaszolók nagy részét. Igen, rossz dolog, hogy szerető volt. Igen, az sem szép, hogy másfél évig. Ezt senki sem tagadja. De most komolyan, miért is kellene ennyire hallgatnia a dologról a feleség előtt? Annak a nőnek tudnia kellene róla, kivel él együtt, de a férje nem fogja neki ezt megmondani. Hogyisne, az a pasas most nagyon jól él, egyszerre két nőt ...-va. Igen, az ő dolga lenne ezt elmondani, de mégis, ki tenné meg a helyében? Kevés ember, főleg, ha képes volt előtte másfél évig átverni.
Miért is kellene a szeretőnek hallgatni? Elege van ebből a helyzetből, messziről süt róla. Igen, szakíthatna, és az változtatna bármit is? A pasi a feleségét utána ugyanúgy csalná, csak éppen nem vele, hanem valaki mással. Itt- ne haragudj kérdező, gondolom szereted a pasit, nyilván neked is fáj- egyedül a feleség az, akit sajnálni kell szerintem, és ezen a legegyszerűbb segíteni, ha a kezébe adjuk a döntés lehetőségét. Amit jelen helyzetben egyedül a kérdező tud- a szerető. Legalább egy ember legyen már vele őszinte. Miért kellene hallgatnia? Tovább tartsa a hátát egy hűtlen férfinak? Nem érdemli meg. Akkor meg? Ha egyszer életében hozott egy rossz döntést, akkor miért kellene ezzel együtt élnie, mikor itt van a lehetősége jóvá tenni?
Kérdező: én a feleség helyében nagyonis hálás lennék azért, hogy valaki elmondja, miféle féreghez mentem hozzá. A pasi meg igenis megérdemelné, hogy mindent elveszítsen.
52,
ha a férje letagadja, akkor nem biztos, hogy hinni fog egy idegen, vádaskodó embernek. hálás meg végképp nem lesz neki.
ez a fajta szarkavarás egyenes út ahhoz, hogy mindenkinek oka legyen utálni mindenkit. érthető, ha feltámad az igazságérzet, ha megbántottak téged, de két másik ember közt szemeket nyitogatni csakis bosszú, semmi más.
hallgatni meg egész más, ha állandóan egymás képét kell nézni, egy munkahelyen dolgoznak vagy egy a háztartás. akkor boruljon a bili, mert állandóan érezhető a feszültség. így viszont, felületes ismeretségnél odamenni és jól megmondani sajnos nem csak hatástalan, de nevetségessé tesz. a tehetetlenség ellen ez már nem megoldás.
de a kérdező írta, hogy vannak bizonyítékai.
nem tudom, lehet, hogy nektek van igazatok. én személy szerint feleségként nagyonis örülnék neki, ha valaki megmondaná nekem, milyen is a férjem valójában. eldönthetem, hogy hiszek-e a másiknak vagy sem, eldönthetem, hogy megbeszélem a gondokat a férjemmel vagy sem, eldönthetek sok mindent, de a döntés lehetősége a kezemben van. így viszont nincs, és szerintem ez a legrosszabb az egészben. szarkavarás vagy sem, szerintem én megmondanám a feleségnek, ha ilyen helyzetben lennék, nem bosszúból, nevezzük megkésett női összetartásnak. döntse el ő, mit kezd egy ilyen helyzettel. azért, másfél éves szeretői viszonyt egy pasi sem tart fenn (szerintem) úgy, hogy a házassága tökéletes. ez csak egy gyáva módszer arra, hogy elkerülje a házasságában fellépő problémák megoldását. az is lehet, hogy ha a szerető most elárulja a viszonyt, a feleség és férj megoldják a bajaikat, és utána boldogan élnek, míg meg nem halnak. akár még jót is tenne velük a szerető, akkor is szarkavarásnak neveznéd? legalább valakinek volt elég bátorsága a feleség elé állni és elmondani neki, mi is történik a háta mögött...
54,
elmentünk a "mi lenne, ha..." fele. ahogy még a topik eleje fele írtam, a szeretőnek nem tiszte BEAVATKOZNI két ember kapcsolatába. nem tudhatjuk előre, milyen a végkimenet. két dolog jut eszembe:
1. biztos léteznek extrém esetek, mint a filmekben:
a szerető kiönti a szívét> a feleség értékeli a jóindulatot> a férj megbánja és a felesége mellett dönt> a szerető belátja, hogy ez most nem jött össze. de visszajár hozzájuk, mert baráti viszony alakult ki, ezért csak a szex szűnt meg, érdekes emberek társaságát senki se kényszerül elveszíteni. (gondolom, olyan is volt már a nap alatt, hogy tartós édeshármas lett belőle)
van, hogy sikerül félretenni a sérelmeket, és az újult erejű próbálkozás új lendületet hoz. bár szerintem akkor se a régit lehet visszahozni - évek teltek el. hanem valami mást, frisset.
ennyit a szép eszményekről. a realista valóság szerintem a kettes:
2. a férj bármikor tehetne azért, hogy felbontsa a helyzetet, simítsa az éleket, és újrakezdjen. ha tartósan csinálja ezt a kettősséget, nincs az az isten, hogy a feleség ne vegye észre, hogy valami nem stimmel.
ebben az egyben biztos vagyok: nem az a helyzet, hogy szegény gyanútlan feleség azt hiszi, hogy még mindig nagyon szeretik egymást, és ő nagyon fontos. ha másból nem, abból, hogy mesterkélten kedveskedik vele a férje, túlbecézgeti, és érezhetően hamis. szerencsére úgy tapasztaltam, kevés ember színészkedik igazán jól.
ha pedig a feleség már bevallotta magának, hogy a kapcsolatuk egy burába rekesztett halott valami kedves pillanatokkal körítve (érzem a túlzást), akkor a megcsalás sokkja csak a büszkeségének szól. hogy "hogy képzelsz te ilyet, ki mindenki tudja, de égő ez nekem". valójában szerintem részletkérdés, ha már úgyis minden elromlott.
ebből nekem az következik, hogy a szerető vallomása is másodlagos.
igaz: más látni, mint tudni.
átgondoltam, és én nem szeretném hallani. a belső érzések alapján akarom meghozni a döntéseimet a saját kapcsolatomban. megbízható az is, csak figyelni kell, és fájni tud.
52-nek igaza van. Nagyon elegem van ebből a helyzetből. Nem érdekel, ki fog utálni azután, hidegen hagy. Abban is igazad van, hogy másfél éves szeretői viszonyt talán nem tart fent egy pasi sem, ha otthon minden oké.
Ha nem hisz nekem, bizonyítani tudom.
egy oszinte tiszta magat tisztelo ember nem megy bele soha egy foglalt pasival semmilyen kapcsolatba.
Foleg nem meg o erzi magat az erkolcs megorzojenek es igazsagot akar tenni.
ez olyan mintha egy bunozo papolna erkolcsrol meg oszintesegrol.
nem vagy hiteles ember hiszen maga az erkolcstelen elet peldakepe vagy mint szerto ettol a pontol kezdve semmi jogod az igazsagot vedeni vagy szolgaltatni
Kullogj el es maradj csondben
"egy oszinte tiszta magat tisztelo ember nem megy bele soha egy foglalt pasival semmilyen kapcsolatba. "
Mi az, hogy foglalt?:)
Mindenki annyi szerelmi kapcsolatot épít ki, amennyit csak akar.
A hazugság és az egészség veszélyeztetése az, ami nem elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!