Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Övön aluli ütés elmondani a feleségnek, hogy a férjével együtt vagyunk már másfél éve? Úgyértem, hogy a pasi részére övön aluli?
Ocska, ronda, buta nő? :)) 10-es, csak sajnálni tudlak, ha ezt hiszed...és nyugi, jutott saját férj neem is, kettőn is túl vagyok már, ne sajnálkozz rajtam :)
11-es, részben egyetértek veled, ez neki így nagyon kényelmes. Bár azt mondja szeret, és úgy is érzem. De ha tévednék, mert itt mindenki azt mondja, szeretőt nem lehet szeretni, csak megd@gni, akkor meg azt mondom, viselje a következményeket, ha maradni akar.
Le leszek pontozva, de én a feleség helyében is tudni szeretném a dolgot. Ez már egy komoly viszony, nem csak egy kis részeg félrelépés, mikor össze voltak veszve. A kettejük házasságában komoly gondok vannak, amikről a pasi így nem vesz tudomást. Meg lehetne oldani ezt, ha leülnének megbeszélni, csak a pasas fél konfrontálódni. Ezen segítene egy kezdő lökéssel a kérdező terve.
Én személy szerint erre nem úgy tekintek (jó, kívülállóként más azért a dolog), mint hogy szét akarja szedni őket. VALAMI változást akar a kérdező, akármit. Ha ezt azzal tudod elérni, hogy beköpöd, akkor...
Mondjuk, én továbbra is úgy érzem, a kérdezőnek igaza van, nem az ő dolga hűségesnek lenni más kapcsolatában. Ha csak azért nem csalja meg a férj a feleségét, mert a nők olyan erényesek, hogy nem hajlandók nős pasival kezdeni, akkor attól még a férj nem lesz hűségesebb. És erről szerintem egy feleségnek, egy anyának igenis tudnia kell. Hadd legyen részese ő is a döntési folyamatnak, ne ti találjátok már ki helyette, hogy mit is akar, együtt akar-e maradni ezzel az emberrel.
14-es: részben egyetértek veled, hogy a feleségnek jó lenne, ha tudna róla
Azzal viszont nem értek egyet, hogy ez a szerető dolga. Amikor belemész egy szerető státuszba, úgy, hogy bújkálás van, hogy nem beszélhetsz róla, hogy ezt elfogadtad, akkor szerintem elég gerinctelen dolog egyszer csak akár bosszúból, akár azért, hogy valami változást kicsikarj felrúgni a "megegyezést".
Sok nő ezzel akarja elérni, hogy a szerető végül döntsön, de egyrészt szerintem ez szerintem aljas lépés, másrészt bele kellene gondolni, hogy érdemes e azért a szeretőért teperni, aki nem őt választja.
Akit zavar a szerető státusz, az ne menjen bele, az első botlás után azt lehetett volna mondani a pasinak, hogy ok, vonzódunk egymáshoz, rendezd a családoddal, és akkor gyere, de 1.5 éven át viszonyt folytatni, majd egyik napról a másikra az asszony elé állni...
ha ultimátumot adnál neki, elhinné még?
szerintem nem a te dolgod, hogy a nőt felvilágosítsd.
úgy lennék vele, hogy ha meglát bennünket az utcán együtt, akkor így alakult, én viszont direkt nem bántom őt ezzel.
10-es, nem mindegy, hogy valaki birtokolni akar inkább ("saját férj"), vagy olyannal lenni, akivel jól érzi magát.
nem a szeretőséget védem, de nem ez a két dolog áll szemben, hogy én férjem meg más férje.
az emberek szabadon szeretnek, és ha nem engedik őket szabadon szeretni, akkor már nem fognak tovább szeretni.
12-es, leginkább te éreztél rá a kérdésem lényegére. akárcsak az én gondolataimat írtad volna le.
Igen, ez már egy komoly viszony. Munka után hozzám jön, kajával várom, van hogy rendelünk. Elvisz bevásárolni, segít ahol, amit tud. És igen, nem feltétlen szét akarom szedni őket, csak valami változást akarok, valami történjen, akár így, akár úgy, bármi lesz, elfogadom. És ezt csak ezzel tudom elérni. A felesége érzései meg nem gondolom, hogy rám tartoznának, hogy hogy érzi majd utána magát.
És hát igen, abban is igazad van, ahogy észreveszem, fél konfrontálodni...
Akkor is elitelendo erkolcstelen dolog nos pasival kezdeni
Lehet szepiteni es nyalassan talani a dolgot \,,komoly es szeret blabla,, de a lenyeg marad NOS foglalat pasival jkezdeni a legnagyobb erkolcsi bun amit elkovethet egy no es az elet 100x meg fogja neki halalni ezt!!
A pasi persze bunos hogy hazassagara tesz nagy iveben de ez az o felelossege a tied az hogy ilyen ferfit messzirol elkerulj.
De hat mit irtam neked ennel jobb nem jut tuti baj van veled ha szabad pasit nem talalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!