Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Övön aluli ütés elmondani a feleségnek, hogy a férjével együtt vagyunk már másfél éve? Úgyértem, hogy a pasi részére övön aluli?
Olyan nincs, hgoy ha valakit tényleg(!!) el akarsz küldeni, akkor az visszajön. Te engeded vissza.
Ezen kellene változtatni, nem játszmákra forgatókönyveket írni.
Teljesen megértelek. Hasonló szituáción megyek/ mentem én is keresztül, csak nekem senki nem mondta, hogy a férfi nős.
(Eljegyzés volt, baba is úton van.)
Én soha nem titkoltam semmit, a hazugságokat is gyűlölöm.
Viszont nem tudnék ártani a feleségnek, mivel akármilyen is, nem az ő hibája, hogy a férje gerinctelen.
Nem tudom, a ti viszonyotok hol tart, de a férfi nyílt lapokkal játszik. Mi nők, szeretünk belebeszélni a dolgokba többet is, mint ami van. De sajnos el kell fogadd, ha ezen változtatni akarsz, az csakis neked fog fájni.
Nekem azt mondja mindig, hogy el akar válni, csak aggódik a gyerekei miatt. Én adtam egy ultimátumot a baba érkezéséig. Már készülődök az egyedül álló szülő szerepre, mivel egy 40+-os férfi sem változtat az életén, hacsak a feleség nem ad rá nyomós indokot. A te esetedben ilyenről szó sincs, mivel nyíltan megmondta, hogy nem hagyja el a családját. Sajnálom, de inkább változtass mielőtt tönkremész ebben a számodra még reményteli kapcsolatban.
"A felesége érzései meg nem gondolom, hogy rám tartoznának, hogy hogy érzi majd utána magát."
kivéve ha te csinálsz valamit, amitől rosszul érzi magát.
az egyik leggyűlöletesebb dolog nekem, ha A akar valamit B-től, és C-n keresztül akarja kijárni.
magyarul a férjének lehetetlenné akarod tenni, hogy a langyosban úszkáljaNAK. de az ő kapcsolatuk nem rád tartozik.
Rendben, majd megírom.
Látom egy-két válaszolón kívül nem sokan értették meg a kérdésem lényegét, hogy mit miért akarok tenni.
Nem, nem az a célom, hogy mindenáron engem válasszon majd, nem ebben reménykedem.
23--a,nem, egyáltalán nem a férjnek akarom lehetetlenné tenni, hogy a langyosban úszkáljon...éntőlem abban úszkál, amiben akar, nem vagyok én senki megmentője.
Tömören összefoglalva, tudom, hogy szeret, elhagyni nem akar és én sem tudom őt. Túl belebonyolődtunk és túl hosszú ideje tart, ez nemcsak egy kaland. De ez tarthatatlan, és ha más lehetőség nincs, kipakolok. Akkor meg valami történik, és nekem ez a lényeg. Most csak az én érzéseim fognak számítani, más érzései nem tartoznak rám. Van amikor nincs más út...
Onzo vagy de nagyon
Mar tudom miert valtal 2x
Én szerintem elmondanám. Őszintén szólva úgy érzem, a feleségnek jobbat teszel ezzel, mintha nem mondod el. Megbántódna, persze, nem azért, de ezt a férje művelte vele, nem te. És azért valaki már legyen őszinte szerencsétlennel. Tudnia kell, milyen emberrel van együtt. Ha szétválnak, az is lehet, hogy a férje annyira megharagszik rád, hogy többet sosem látod. Ez is benne van a pakliban. És tudom, én a feleség szemszögéből nézem, mert sosem voltam még szerető, nem tudhatom, az milyen, nem tudhatom, mire számítottál, és azt sem tudom, miért érzed úgy, hogy ez "nem döntött" helyzet a pasas részéről, amikor igenis úgy döntött, hogy mégsem szeret téged eléggé ahhoz, hogy elhagyja érted a feleségét. De azt tudom, hogy feleségként mindenképpen szeretném tudni. Basszus, nem az fájna, hogy elmondod, az fájna, hogy a férjem képes volt ilyet tenni. Neked még talán meg is köszönném az őszinteséged- már ha tényleg elhiszem, amit mondasz és azt nem ellenséges hangnemben, hanem inkább tárgyilagosan közlöd. Akár a saját szememmel is, csak egy névtelen e-mail, hogy mittudomén, a következő randid a férjével itt és itt lesz, jöjjön, nézze meg a saját szemével. De én valahogy mindenképpen tudomást akarnék szerezni erről. Szerintem az az önzőség, ha pont őt hagyjátok ki az egészből, hiszen nem csak a férj van benne a házasságban, és mint a párkapcsolatok általában, ez is két emberen múlik. Én nem akarnám, hogy nélkülem döntse el valaki, kit akar, hogy akarja, miért akarja. Legalábbis, ha a férjem, akkor ne.
Engem utálni fogtok ezért, ez van. Nem a te dolgod közölni vele, de a férj jól elvan ebben a helyzetben, nem fog lépni, nem fog kitálalni. Viszont én minden rosszndulat nélkül, már csak magamból kiindulva is, szinte már jó szándékból, de elmondanám. A pasit meg magasról lecarnám, már nem azért, de ha olyan nagyon szeretne, elhagyná a családját érted. Másfél éve tart, nem csak fellángolás, szóval annyira mégsem erősek az érzései. És ráadásul még töketlen és gerinctelen is, mert egyszerre két nőt hülyít, aztán meg még lépni sem képes. Hát gratulálok a választásodhoz, igazán, de szerintem ő az, akit a legkevésbé kell sajnálni. Nagyon király másfél éve volt, egyszerre két nővel, nem hiszem, hogy olyan nagyon sajnálnivaló lenne.
A kérdezőnek amúgy teljesen igaza van. A szóban forgó férfinek biztosan kényelmes a szituáció. Nem tiszta hogy a kérdezőt folyamatos bizonytalanságban tartja és tutyimutyi ahhoz hogy eldöntse, őt akarja vagy sem, viszont élvezi a kapcsolat gyümölcseit is rendszeresen.
Férfiként írom ezt, úgy, hogy én is voltam néhány hónapig nagyon hasonló helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!