Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Övön aluli ütés elmondani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Övön aluli ütés elmondani a feleségnek, hogy a férjével együtt vagyunk már másfél éve? Úgyértem, hogy a pasi részére övön aluli?

Figyelt kérdés
Többször be akartam fejezni, mondtam döntse el mit akar, de nem dönt, nem változik semmi, de elhagyni sem akar. Én meg már nem bírom. Lehet nem érdemli meg, hogy kipakoljak, de néha meg úgy érzem, nagyon is...Miért én gondolkozzak azon, hogy ezzel esetleg tönkreteszem az életét, mindent elveszít?
2015. máj. 23. 07:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
89%

Nekem az nem szimpatikus ebben, hogy nem érdekli, nem az ő dolga, hogy a feleségnek fájni fog, mit fog érezni...

Te nem tudod egy cseppet se a helyébe képzelni magad?A nők nem szolidálisak egymással, aki kapja ,marja, mint az állatoknál...

Szánalmas,és egyben felháborít ez a közöny, amit egy nőtársaddal szemben tanusítol. Miközben tudod, te is járhatsz így.

Majd a feleség is így fogja gondolni, ha elmondod, és kidob a pasid, hogy megérdemelted, nem az ő dolga,hogy te szenvedni fogsz...

2015. máj. 24. 14:03
 32/63 anonim ***** válasza:
84%
31: a kérdezőnek (szeretőnek) valóban semmi köze a feleség érzéseihez, fájdalmához, gondolom nem is ismeri, idegenek egymás számára. A férj viszont nem idegen, de ő pont telibecarja, hogy a felesége, a nő, akit elvileg szeretett annyira, hogy örök hűséget fogadjon neki, mit érez. Szerintem itt nem a szerető okoz fájdalmat, végülis, miért ő legyen a hűséges egy idegen pár kapcsolatában? A férj bántotta meg a feleséget, még ha az még nem is tud róla. És számomra az a visszataszító, hogy legtöbben, bár szidjátok a kérdezőt, azt valljátok, nehogy elmondja a feleségnek. Sunnyogjanak csak tovább, nehogy megtudja, miféle emberrel él együtt, nehogy véletlenül ő is döntési helyzetbe kerüljön. Még a végén, ne adj' isten a feleség számára kiderülhet, hogy car a házassága, és tenni kéne valamit, így vagy úgy. Urambocsá' akár még a férjével is megbeszélné.
2015. máj. 24. 14:35
 33/63 anonim válasza:
66%
Véleményem szerint se mond el a feleségnek, ezt ne tőled tudja meg. Ha fontos vagy a szeretődnek, akkor már tett volna lépéseket, afelé, hogy veled legyen. na meg a z anyagiak... ez undorító.. Anélkül is lehetne boldog a szeretőd ha öszinte lenne a párkapcsolatába a vagyonukat ketté tennék és veled élne.
2015. máj. 24. 20:07
 34/63 anonim ***** válasza:
100%

A 13-as hozzászólásban olvastam:

"Azzal viszont nem értek egyet, hogy ez a szerető dolga. Amikor belemész egy szerető státuszba, úgy, hogy bújkálás van, hogy nem beszélhetsz róla, hogy ezt elfogadtad, akkor szerintem elég gerinctelen dolog egyszer csak akár bosszúból, akár azért, hogy valami változást kicsikarj felrúgni a "megegyezést". "

Szóval ha egyszer, 1,5 évvel ezelőtt rossz döntést hoztunk, akkor tartsunk ki mellette akkor is, ha már megbántuk és rájöttünk, hogy rossz döntés volt?

Ezt én nem nevezném bölcsességnek.:)

2015. máj. 25. 04:53
 35/63 anonim ***** válasza:
100%

" Őszintén szólva úgy érzem, a feleségnek jobbat teszel ezzel, mintha nem mondod el. Megbántódna, persze, nem azért, de ezt a férje művelte vele, nem te. És azért valaki már legyen őszinte szerencsétlennel. Tudnia kell, milyen emberrel van együtt. "

Én is így gondolom.

De számíts az esetleges hitetlenkedésre, ezért gondold át, milyen bizonyítékaid vannak - pl. információk -, amikkel meg tudod győzni azokat, akiknek más arcát mutatta eddig a férfi .

Plusz: Számodra is világossá kell váljon, hogy ez a férfi érzéketlen, gerinctelen, és nem sokra mész vele.

Ezzel az akcióddal el fogod érni a szakítást kettőtök közt egyébként.

2015. máj. 25. 05:01
 36/63 A kérdező kommentje:

29, 30, 32, 35-ös váéaszolók, teljesen igazatok van.

Igen, azzal is tisztában vagyok, ha elmondom, a pasi soha többet nem áll szóba velem. De mint már többször is leírtam, nem az a célom, hogy így engem válasszon!

Ami a névtelem e-mailt illeti, az nem az én műfajom, ha ezt megteszem vállalom képpel, névvel.

Egyébként, mint ahogy valaki írta, nem ismerem a nőt, semmi közöm hozzá, számomra egy idegen.

És ja, bizonyítékom is van ha hitetlenkedne.

Köszönöm a válaszokat!

2015. máj. 25. 05:08
 37/63 anonim ***** válasza:
23%

Azt is megteheted, hogy szólsz a férfinek, hogy ha ő nem

mondja el a feleségének 24 órán belül a jelenlétedben, akkor Te teszed meg, mert nem falazol többé neki.

Még valami:

A feleség lehet haragos is, és ezt a haragot Rád zúdíthatja - méltatlanul. Ezért erre egy mediátort (akár hivatásost, akár laikust) is felkérhetnél.

Nyilván tudod a feleség egyes elérhetőségeit, az illető megbízott pedig kér tőle egy találkozót magánügyben - és csak személyesen mondja el a tényeket neki - ha gondolod, az elérhetőségeid kíséretében.

És így a feleség világától függ, hoyg egy alapos infócsere lesz köztetek, vagy elkerül téged - ha strucc tipus. Végülis nem ismered, hátha az a döntése, hogy nem vesz tudomást a dolgokról, és így megúszod a balhét, ami nem is Téged érint.

2015. máj. 25. 05:17
 38/63 A kérdező kommentje:
Bocsi utolsó, de ez az utolsó amit tennék. Ekkora b@romság eszembe sem jutna.
2015. máj. 25. 05:49
 39/63 anonim ***** válasza:
46%

?

Már mért?

Én túl vagyok egy ilyenen, és az lett a következménye, hogy megfenyegettek, hogy feljelentenek zaklatásért. Ha mediátort kérsz meg, az hivatalos megkeresés, és nem büntetendő.

2015. máj. 25. 07:13
 40/63 anonim ***** válasza:
19%

Mediator szeretoi jogok igazsag ??

Szerintem egy szeretonek semmi joga inkabb szegyelje magat es bujon el erkolcstelen nember.

Szerintem kerdezo tunj el AZ eletukbol es legkozeleb szabad pasit keress

2015. máj. 25. 08:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!