Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Övön aluli ütés elmondani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Övön aluli ütés elmondani a feleségnek, hogy a férjével együtt vagyunk már másfél éve? Úgyértem, hogy a pasi részére övön aluli?

Figyelt kérdés
Többször be akartam fejezni, mondtam döntse el mit akar, de nem dönt, nem változik semmi, de elhagyni sem akar. Én meg már nem bírom. Lehet nem érdemli meg, hogy kipakoljak, de néha meg úgy érzem, nagyon is...Miért én gondolkozzak azon, hogy ezzel esetleg tönkreteszem az életét, mindent elveszít?
2015. máj. 23. 07:05
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
0%

Aki kérdezett magánban: egy állítólagos poligám négyes tagja voltam, csak késett a kapcsolat elején megbeszélt bemutatás.

Ezért gyulladt ki bennem a vészlámpa, és kerestem meg a másik 2 embert. A reakció olyan volt, amit senkinek sem kívánok. A tapasztaltak alapján utóbb úgy gondolom, mivel nem ismeri a Kérdező a feleséget, érdemes megfontolni a közvetítőt.

2015. máj. 25. 09:10
 42/63 A kérdező kommentje:
40-es, nem te mondod meg, hogy kinek az életéből tünjek el. A pasi önként és dalolva lépett be az én életembe, senki nem kényszerítette.
2015. máj. 25. 09:30
 43/63 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod, nem a célod, hogy a tied legyen a pasi, meg nem érdekel ha többé nem áll veled szóba. Hát akkor miért nem hagyod békén simán, mondd meg neki, hogy kopjon le, ne találkozzatok többet. Ez olyan kicsinyes (női) bosszúnak tűnik, hogy ha neked nem lehet jó, nehogy már más ne szenvedjen!
2015. máj. 25. 12:41
 44/63 anonim ***** válasza:
46%

43: Te attól szenvedsz, ha nem tudsz róla, hogy átvernek?

Te vagy a kisebbség akkor!

2015. máj. 25. 12:42
 45/63 anonim ***** válasza:
46%
Bocs, fordítva!:)
2015. máj. 25. 12:43
 46/63 anonim ***** válasza:
100%

44. Ennek fuss neki még egyszer!

Ennyi erővel minden titkos viszony után (ha annak vége) a szeretőnek szaladnia kellene a megcsalt félhez, hogy megtudja az igazat! Persze, addig jó volt a kufirc, ha már vége, ártsunk neki, akkor hirtelen felvilágosodik, és "szent" lesz, hogy a harmadik félnek is tudnia kell az igazat. Az ilyen egy gerinctelen patkány. Ha a megcsalt megtudja valahonnét, hát megtudja, de ne pont a szerető legyen már a besúgó, aki addig mindezt élvezte.

2015. máj. 25. 12:48
 47/63 anonim ***** válasza:
46%

46: Nekifutok még egyszer!

"ha már vége, ártsunk neki"

Te úgy érzed, avval ártanak Neked, ha nem falaznak annak, aki Neked árt, és megtudod, hogy árt neked régóta?

És avval tesznek jót neked, ha falaznak annak, aki átver téged?

2015. máj. 25. 12:51
 48/63 anonim ***** válasza:
0%
Nem az lenne. Ez a legbecsületesebb dolog amit jelenleg tudsz tenni.
2015. máj. 27. 17:31
 49/63 anonim ***** válasza:
29%

Egy szereto ne beszeljen erkolcsos dologrol mert kirohogom hiszen o vetett az erkolcs ellen

Hazudott csalt bujkalt es tett magasrol a felesegre

Most egyszer csak hu de erkolcsos akar lenni???

Bujjon el es banja amit vetett egy masik no ellen.

2015. máj. 28. 07:38
 50/63 A kérdező kommentje:

Utolsó, ezen nevetnem kell:)))

Hogy tettem magasról a feleségre? Hát persze, hiszen nem az én feleségem...törödnie férjének kéne vele, nem nekem. Nekem ő senkim.

2015. máj. 28. 21:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!