Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért számít akkora 'bűnnek'...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít akkora 'bűnnek' ha megcsalom a barátnőmet?

Figyelt kérdés
Ugyan úgy szeretem, de kell egy kis változatosság is.

2014. nov. 21. 15:26
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
62%

A biológiai késztetés egy dolog. És megerőszakolni is mindenki tudja magát.

A kérdés csak az, hogy tényleg muszáj e.

És X után után rájössz: Nem, nem muszáj. :)

Meglátod mennyire álságos és aljas ez a börtön.

És fellázadsz.

Ha a párod ebben partner, sokkal jobban fogod szeretni és tisztelni, mert már látod miben támogat téged és miért.

És meggyűlölheted egy életre, hogy rab vagy mellette ha nem.

Persze igen, még 30 évesen sem láttam ezt :) (cirka: 1 éve látom át) Ezért mélyül el a kapcsolat ha ezt meg tudjátok beszélni. Elképesztő felesleges teher kerül le rólad, és ha a párod szabadít meg tőle az nem mindennapi.

Az más kérdés ha nem teszi hamar eljuthatsz oda, "ő tette ezt velem" és egy kicsit elveszíted a lelkiismeretedet is.

Mert azt mondod: én ezt tovább így nem csinálom, tetszik vagy nem. A balhé persze nem kell, ezért intézik fű alatt.

Tömören: egyszer fellázad az ember ez ellen a szögletes és lélekőrlő "legenda" ellen.

2014. nov. 21. 16:58
 32/57 anonim ***** válasza:
69%

Dowd, szélmalomharc...

Úgysem értik meg... :)

Ahogy Te sem hitted volna el 20-25 évesen, és én sem...

Meg fogják ők is érteni, de csak maguktól, olyan 15-20 év múlva.... és akkor nagyot fog szólni, amikor leeseik. :D

2014. nov. 21. 17:03
 33/57 anonim ***** válasza:
23%
Ez igaz.
2014. nov. 21. 17:05
 34/57 A kérdező kommentje:

Ne egymással veszekedjetek, meg ne vitatkozzatok.

A kérdésre válaszoljatok.

2014. nov. 21. 17:18
 35/57 anonim ***** válasza:
Pedig hidd el, ezekben megtalálod a választ, hogy sokan miért tartják annak? ;)
2014. nov. 21. 17:20
 36/57 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem körbejártuk a kérdést kérdező.

Jogod és lehetőséged van fellázadni neked is. A módja már megér egy vitát. Csak fogadd el, hogy neked 100-ból arra a pár nőre van igazán szükséged akivel ezt meg lehet beszélni. A többit vagy "átvered", vagy magadat erőszakolod meg, és elfogadod a szabályait.

Ez csak rajtad áll. (és most is mondom, másokat átverni nem éppen etikus dolog.)

2014. nov. 21. 17:21
 37/57 anonim ***** válasza:

Csak tudod Dowd, ezzel egy baj van...

Egy kapcsolat elején nem lehet egy nőnek nekiszegezni ezt a kérdést, mert az esetek 99%-ában kiakad! Később meg már belefeccöltél egy csomó időt, beleszeretsz, és akkor derül ki, hogy nem nyitott rá....

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy véletlenül beletrafál...

2014. nov. 21. 17:26
 38/57 anonim ***** válasza:

Nekiszegezni nem is kell, és nem is lehet. Persze. Elég macerás ez a dolog, nem is kicsit.

Az ismerkedési fázisban viszont már kiderül, hogy nagyjából ki mihez hogy áll hozzá.

Pl: ha elmeséli, hogy megcsalta az előző pasija és ezért kidobta már eléggé sejthető, hogy nálad is ez lesz a pálya.

2014. nov. 21. 17:34
 39/57 anonim ***** válasza:

Mondjuk ebben van valami...

Akkor is azt mondom, annak ellenére, hogy igazad van, ideológiát gyártasz...

Hiszen te is csak 12 év elteltével hoztad fel a témát, és baromi mákod volt, hogy a párod vevő volt rá...

De mit tettél volna, ha nem így lett volna? Tehát amikor már nem tudod visszaforgatni az időt, hogy az elején kipuhatold? És ha a problémád süket fülekre talált volna...

Nem hiszem, hogy elváltál volna, hiszen annál sokkal jobban szereted...

Szerintem idővel te is ugyanúgy megoldottad volna diszkréten... De ha tévedek, sorry...

2014. nov. 21. 17:42
 40/57 anonim ***** válasza:

könnyen lehetséges, hogy nálam is ez lett volna a vége igen. Ezért nem ítélek el senkit emiatt, mert értem, hogy mi van a háttérben.

Viszont élő példa vagyok arra, hogy működhet másképp is. Mákkal, vagy anélkül.

2014. nov. 21. 17:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!