Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít akkora 'bűnnek' ha megcsalom a barátnőmet?
Igen, csak van amikor nekik ez jó :) Nem mindig az a modell a legjobb két embernek ami a közfelfogás szerint az. :)
És a legtöbb embernek idővel igénye lesz a "változatosságra". Ezért van annyi félrelépés, és virágzik a prostitúció is. (intellektus szerit ki hogyan oldja meg) Ha a félrelépésekből kéne statisztikát vonni akkor elég világos lesz, hogy ez az "ásó kapa nagyharang" a férfiak 2/-3-ánál idő kérdése és biztosan megbukik. Ekkor aránynál nem lenne statisztikus amelyik életképes modellnek nevezné ezt a klasszikus vonulatot.
Én azt mondom törekedjünk a tiszta játékra, és olyat válasszunk akivel lehet is. Ez a legjobb.
Ha meg 40 évesen aszsoyn két gyerek stb, és kvázi. "későn kapcsol" (mert nagyjából ekkortájt esik le mekkora önző és álságos ez a modell) akkor már nincsen mozgástér. (és virágzik a megcsalás és prostitúció)
És igen, a legtöbbeknek később esik le, jobban jár aki már huszonévesen ezt tudja és eszerint választ pár. (ezért mondom el ezerszer is :D)
Akinek ez kell, tudjon róla, ne belefusson amikor már egzisztenciákba kerül egy lebukás, és aszerint építse fel az életét.
"És most figyeljetek: a párom is így gondolja, pedig férfiből van, elhihetitek."
És megkérdezhetem, hány évesen van férfiből?
Tudod, fiatalon mindenki idealista. Mindenki szemében egetverő bűn a hűtlenség. Mindenki úgy indul neki, hogy majd ő megmutatja!
Én szeretem a páromat. Mindennél és mindenkinél jobban. Közel 50 kapcsolatom volt, van tehát viszonyítási alapom, tudom, hogy ő az igazi. Mégis 40 fölött becsúszott néhány vérfrissítési viszony. Ezek csak arra voltak jók, hogy utánuk megint olyan hévvel szeressem, mint előtte.
Tudom, nem fogadod el a véleményemet. Annak idején én sem fogadtam volna el. Ez az élet rendje: fiatalok mindig mindent jobban tudnak.
"hihetetlen számomra hogy vannak emberek, akik valóban komolyan elhiszik hogy a megcsalás elfogadható dolog....valószínűleg nem találtátok meg életetek párját, csak ezt tudom elképzelni. ha valaki egyszer igazán szerelmes lesz akkor az nem akar már mással lenni. "
De igen, megtaláltam az életem párját, már 21 évvel ezelőtt... és igen, szeretem...
De eltelik 10-15 év, főleg, ha gyerek is van... és azon kapod magad, hogy nem férfinak/nőnek érzed magad, hanem "csak" férjnek/feleségnek, apának/anyának...
És kell a visszaigazolás máshonnan... és hiába jó a kapcsolat, hiába szereted, hiába újítatok néha, az új személy megismerésének izgalmát nem tudod neki megadni, ahogy ő sem neked...
És hidd el, egy idő után ez az emberek 80%-át eléri kb... csak van, aki beletörődik, van, aki virágról-virágra száll, van, aki elnyomja, és később rámegy, és van aki nyit, vagy megcsal... mindenki máshogy reagálja le!
De ez nem jelenti azt, hogy nem szereti a másikat, vagy nem tekinti élete párjának!
A szexet és az érzelmeket külön lehet választani egymástól!
#25: igen, tud... ahogy az egyik előbbi válaszomban leírtam, van, aki elnyomja ezt a vágyat... és a nagy többség ezek után már nem lesz önmaga. Csak belekerül egy mókuskerékbe, és megpróbál megfelelni az elvárásoknak.
Az elvárásoknak megfelel, de ő rámegy, boldogtalan lesz... bilincsben érzi magát. Mi jön ezután?
1. Ha felveti egy nyitott kapcsolat lehetőségét, 99%-ban rámegy a kapcsolat, ő lesz a szemét disznó, mert másik nő is kell neki... nagyon kevés az, aki egy ilyen felvetést jól fogad! Dowd szerencsés, nagyon...
2. Diszkrét megcsalás, ha kiderül, 99%-ban megint csak ő a szemét disznó...
3. Korrekten kilép a kapcsolatból, akkor is ő a szemét, mert mi az, hogy lecseréli egy másik nőre???
Amint korábban írtam, ez a férfiaknak kb a 80%-át érinti... nőket is, talán őket valamivel kisebb arányban.
Akkor mi a megoldás?
Vagy rámegy, és boldogtalan lesz... vagy ő lesz a szemét... bármelyik felvázolt esetben..
Kivéve az olyan diszkrét félrelépést, ami nem derül ki...
OK, látom, töröltek pár választ...
Tehát így a 16:30-as válaszom nem a 25-re ment, hanem erre:
"Szerintem egy értelmes érző férfiember tud hűséges lenni ha szereti a barátnőjét annak ellenére hogy biológiailag van kódolva a késztetés hogy minél több nőt dugjon meg. Ha meg nem tudsz hűséges lenni akkor minek hosszútávú barátnő? Ha szereted a barátnődet akkor alapból nem értem a felvetést. És azért számít bűnnek mert egy párkapcsolat kötelezettségekkel jár és azért hívják párkapcsolatnak mert 2 ember között zajlik és ha bevonsz egy harmadik felet az a másik félnek nyilván nem esik jól, még ha nem is tud róla akkor is szemétség."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!