Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért számít akkora 'bűnnek'...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít akkora 'bűnnek' ha megcsalom a barátnőmet?

Figyelt kérdés
Ugyan úgy szeretem, de kell egy kis változatosság is.

2014. nov. 21. 15:26
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
100%

Már maga a kérdés egyértelművé teszi a dolgot: neked nem való párkapcsolat, sem barátnő.

Esetleg nyitott kapcsolat, de még az sem. Ne árts többet másoknak és hagyd abba amit csinálsz. Ennél többet érdemelnek azok akik viszont szeretnének szeretni... És nem átverve lenni.

2014. nov. 21. 15:42
 12/57 anonim ***** válasza:
100%
#10: Téged nem zavarna, ha a párod csalna? Te nem vagy ilyen önző, birtokló, kisajátító?
2014. nov. 21. 15:43
 13/57 A kérdező kommentje:

Nem csalhatna meg, mert nekem rosszul esne.

A kérdés az h ez miért esik rosszul nekünk?

2014. nov. 21. 15:44
 14/57 anonim ***** válasza:
49%

Mi nyitottabban élünk, mi megbeszéltük, hogy "balesetek" beleférnek. Nálunk tiszta játék van.

Az eredeti kérdés nem ez volt kérdező.

Igazságtalan se legyél ám!

Ha neked szabad NEKI is! Ezt így játsszák. Csak annyit várj el mástól amit magadtól is elvársz. (és nem, nem számít, hogy te férfinak születtél, nincsenek előjogaid, főleg ebben nem)

2014. nov. 21. 15:46
 15/57 anonim ***** válasza:
69%

#12: nem, őt valóban nem zavarná. ;)

#13: csak olyat várj el tőle, amit te is megadsz... tehát ha nyitott kapcsolat, akkor ő is kalandozhat! Ha megcsalod, és elvárod, hogy elnézze, akkor ugyanezt neked is meg kell adnod neki!

2014. nov. 21. 15:47
 16/57 anonim ***** válasza:
75%

Én magamtól és tőle is elvárnám a hűséget... Ha másokkal hetyeg az nagyjából ékes bizonyítéka, hogy nem én vagyok számára a legjobb - és nekem sem ő. Akkor pedig be kell fejezni.

Én 3 hétig éltem ebben a hitben hogy ebben élek, de mint kiderült annyira nem csak le lettem cserélve egy jobbra.

2014. nov. 21. 15:48
 17/57 anonim ***** válasza:
12%

Egy szóval sem mondtam sosem, hogy ez mindenkinek való is :) Sőt mindig elmondom, hogy erre azonnal rámegy egy kapcsolat ha az egyik/mindkét fél nem alkalmas rá!

(még a hármasok szex kérdéseknél is elmondom ugyanezt)

Őszintén megmondom nem tudom melyik a jobb: nyitni és esetleg rámenni, vagy sunyítani ahogy szinte mindenki csinálja. Az első tiszta játék, de orosz rulett, a másik aljas, de ritkán van bukta. (legalábbis ahhoz képest, hogy hányan lépnek félre, méghozzá igen rendszeresen)

Kérdezőék esélyes, hogy rámennének, Miquel sem, jókedvében írta amit, rutinos "vén" róka már (bocs Miquel) az ő fejében 1000 olyan dolog végigfut már amire a többség sosem gondol. Neki nagy átlagban és summázva nagyon igaza van. Én meg idealista vagyok. (ismert hibáim egyike)

2014. nov. 21. 15:53
 18/57 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem jó. Legjobb mikor a felek közt olyan harmónia és érzemi kötés van hogy egymással a legjobb nekik.

2014. nov. 21. 15:55
 19/57 anonim ***** válasza:
17%

világ legszarabb szövege :

"amiről nem tud az nem fáj"

tudjon és fájjon.így hol marad az élvezet?

szeretni meg marhaság,elfajzott dolog,csald meg büszkén nevetve,vagy sehogy...nincs értelme,toporgó puhapö*csnek lenni.

hogy jajj de én szeretem....gyengeség.

2014. nov. 21. 15:55
 20/57 anonim ***** válasza:
70%
hihetetlen számomra hogy vannak emberek, akik valóban komolyan elhiszik hogy a megcsalás elfogadható dolog....valószínűleg nem találtátok meg életetek párját, csak ezt tudom elképzelni. ha valaki egyszer igazán szerelmes lesz akkor az nem akar már mással lenni. a szex nem "kikapcsolódás", "szórakozás" meg ilyesmik, hanem két embere szerelmének egyfajta betetőzése. ha egy pillanatnyi (csak testi) élvezetért kukába dobod a testi-lelki érzelmi kapcsolatot, akkor az annyit is ér részedről. és ha azt gondoljátok, hogy nincs szexuális igényem, tévedtek. És most figyeljetek: a párom is így gondolja, pedig férfiből van, elhihetitek.
2014. nov. 21. 15:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!