Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít akkora 'bűnnek' ha megcsalom a barátnőmet?
"Ugyan úgy szeretem"
hát rohadt nagy szerelem lehet, ha simán megcsalod
Kérdezd meg tőle, mit szólna egy nyitott kapcsolathoz? Sokkal tisztább, mint megcsalni...
Ha nem vevő rá, akkor mérlegelj, tudsz-e több év után is hűséges lenni? Ha nem, meg tudod-e oldani diszkréten, úgy, hogy soha ne tudja meg...
Amiről nem tud, az nem fáj...
Neked nem számít annak, de 100-ból 98 nő annak fogja tekinteni. Majd ha idősebb leszel te is rájössz, hogy a nők többsége mennyire önző tud lenni, birtokol, kisajátít, stb...
És arra is, hogy olyannal ne kezdj, aki a 98-ba tartozik :))) (ez a legbölcsebb!)
Ettől függetlenül megcsalni nem szép dolog, bízik benned, ezzel nem jó visszaélni.
Az én két fő szempontom:
1. Nem hazudozunk
2. Viszont bocsánatot sem kérek azért mert férfinak születtem! (SOHA!)
A második pont legyen szempont válogatáskor, az a legtisztább.
Ha viszont a barátnőd a 98-ba tartozik és szereted is (nem cseréled le), akkor viszont késő bánat, hallgass Miquelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!