Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínű megcsalt a párom de tagadja mit tegyek?
Figyelt kérdés
találtam nála két óvszert, hol a harmadik ? NEM VELEM HAZSNÁLTA EL
Ő tagadja és a haverjára fogta hogy részegen a kocsiba hagyta ,
2014. okt. 24. 17:22
21/27 anonim válasza:
ha ti nem használtok akkor egyértelmű,mondhat bármit
22/27 anonim válasza:
Én már az elejétől kezdve mondtam, hogy kamuzik. 100% megcsalt.
23/27 A kérdező kommentje:
mostmár csak az a kérdés hogy dobjam vagy csaljam meg én is mert nekemaztán marhára lenne kivel
2014. okt. 24. 18:02
24/27 anonim válasza:
Bosszút soha!!! Dobd aztán azzal fekszel le akivel csak akarsz. Ne játsz ilyen gerinctelen játékot. Inkább szakíts vele.
25/27 SullaFelix89 válasza:
Aha akkor itt már egyértelmű a kép megcsalt méghozzá az alkoholista haverjával és mivel próbált fél igazságokba kapaszkodni mikor vetített neked elárulta, hogy valóban a haverja húzta fel a gumit, vagyis a barátod volt a köcsög a haverja meg a bika.
Azt hogy mit tégy nem tudom valószínűleg a barátodék nem teljesen homók hanem bik így élhetnétek boldogan hármasban, ha akarod az egyik kényeztethet még a másik vágja a fát vagy amit akarsz.
Ha ez nem jön be akkor hagyd el őt, de legyél kíméletes esetleg gyere össze az alkoholista haverjával mert őt meg veled csalja így megértenétek egymást a döntés a tiéd.
26/27 anonim válasza:
Megcsalt, ez egyértelmű, nem? Ha 5 sztorit hozott fel egymástól függetlenül, márpedig így volt, akkor dobd! Keress olyat, aki nem csalna meg téged! :)
27/27 anonim válasza:
A szeretojevel hasznalta :) ennyire kis naiv csajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!