Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínű megcsalt a párom de tagadja mit tegyek?
találtam nála két óvszert, hol a harmadik ? NEM VELEM HAZSNÁLTA EL
Ő tagadja és a haverjára fogta hogy részegen a kocsiba hagyta ,
Nem használtok gumit és találtál nála kettőt?
Szerintem az azért gázos...
Kérdezd meg a haverját is. Figyelj oda a barátodra.
Ha nem tudsz benne megbízni, akkor hagyd ott.
Na most akkor tisztázzuk már, mert h*lyén halok meg.
Szóval: Ti nem használtok gumi. Találtál viszont a párodnál amiből egy hiányzott. Majd azt mondta, hogy a Te általad alkoholistának titulált barátja hagyta a kocsiban. Tehát a baráté és nem az övé.
Ez most így van vagy én vagyok a h*lye? O.o
Mert ha az általam összefoglalt a szitu akkor még mindig állítom, hogy nem csalt meg viszont hagyd ott ha nem bízol benne. És nem vagy normális. Ellenkező esetben elnézést kérek!
Lehet visszament a múltba a fluxuskondenzátorral ellátott de lorean kocsival, hogy megfektessen téged ami pont két évvel ezelőtt történt.
Bocs ez kihagyhatatlan volt:)
ez a szitu
DE ! mikor megtaláltam a szobájábaba , megvártam míg hazaér , a nekiszegezett érdésre hebegett , habogott 5 külön sztorit mesélt el róla , míg nem annál tartott ki legtovábba hogy a haverját becsipve vittel valami csajhoz , a srác meg beküldte cigiért meg gumiért egyet kivett kiszáláskor a többit ledobra a kocsiba. DE EZ AZ UTOLSÓ SZITU . előszört azt mondta hogy régi még mienk volt, mondtam hogy nem ez új , aztán mondta hogy az elsősegély dobozból adta bandinak mikor vitte a csajhoz , és a legutólsó voltz hogy az éjelnappaliba vette cigivel együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!