Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínű megcsalt a párom de tagadja mit tegyek?
Figyelt kérdés
találtam nála két óvszert, hol a harmadik ? NEM VELEM HAZSNÁLTA EL
Ő tagadja és a haverjára fogta hogy részegen a kocsiba hagyta ,
2014. okt. 24. 17:22
1/27 anonim válasza:
mi van hogyha kocsiban hagyta részegen?
Istenem...
2/27 anonim válasza:
Hagyd el. Nem az óvszer/megcsalás miatt, hanem azért mert nem vagy képes megbízni benne. Neki is jobb lesz.
3/27 anonim válasza:
Ezek szerint kicsit sem biztos :)
4/27 SullaFelix89 válasza:
Most nem azért, de én is adtam a lakótársamnak óvszert kölcsönbe mikor váratlanul összeszedett egy estére egy csajt és nem volt nála.
Lehet itt is csak ennyi van.
5/27 A kérdező kommentje:
épp ez az hogy túlságosan megbízok benne , ennél már csak az lett volna nyilvánvaló ha rá is nyitok nem ?
2014. okt. 24. 17:27
6/27 A kérdező kommentje:
4. mi nem használunk
2014. okt. 24. 17:27
7/27 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de nálad nagy problémák lehetnek...
8/27 anonim válasza:
Szerintem nem hagyta el:) Akkor a másik kettőt is elhagyta volna vele együtt! Szóval elég bénán hazudott. Jé az az egy kiesett a dobozból és tudjuk hol is van. Ki az a marha aki ezt beveszi? Igaz látom van.
9/27 A kérdező kommentje:
miért?
2014. okt. 24. 17:28
10/27 A kérdező kommentje:
mármint a haverjáé és egyet kivett a többit a kocsiba hagyta
2014. okt. 24. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!