Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan kezdtem el gyanakodni arra, hogy a barátom esetleg megcsalt/ meg akart csalni?
Tudom, semmiségnek tűnik, amit írok... De nem tudom mire vélni a dolgot.
Még valamikor tavasszal megismerte a baráti társaságán keresztül ezt a lányt. Igazából annyira sosem érdekelt a dolog, rákerestem facebookon, csak kíváncsiságból, és ennyi. Annyit láttam, hogy a profilképei közül párat időközben, ez sem hatott meg nagyon.
Ez volt tavasszal. Nyáron nagyon nagy mélyponthoz érkeztünk, alig találkoztunk, és már a szexet is szinte mindig én kezdeményeztem.
Azóta teljesen rendbe jött minden, átbeszéltük a dolgokat, és úgy érzem, újra beleszerettem...
Viszont nemrégiben újra szóba került ez a lány, múlt héten megint ment a barátom ezzel a társasággal kocsmázni.
Újra rákerestem a lányra, és azt látom, hogy a barátom lájkjai eltűntek...
Tudom, nem a facebookon kellene élnem az életem, blablabla, de ez nem hagy nyugodni...
Tényleg ritkábban találkoztunk nyáron, két-három naponta. Amikor nem voltunk együtt, azt mondta, hogy munka után vagy aludt, vagy gépezett. Szóval sokat sosem árult el arról, hogy mit csinált aznap.
És az is tény, hogy a lány nem lakik valami közel.
Kérdezzek rá, hogy történt-e valami, vagy lépjek túl rajta? Túlreagálom, túl sokat gondolok az egészbe?
Csak így ennek semmi értelme...
Miért törölné valaki a lájkot, pár hónappal később? :(
Egyáltalán nem biztos, hogy megcsalt. De valami történt, mármint úgy értem,hogy összevesztek valamin stb mert ok nélkül senki sem szedi ki a lájkokat ... mert minek?
De szerintem sem kattogj ezen már!
Lehet, hogy többet akart tőle anno... Aztán miután köztünk rendbe jöttek a dolgok, bűntudatból leszedte a lájkot, hogy nyoma se legyen...
Lehet, hogy le kéne nyugodnom tényleg. Csak az a baj, hogy ha megcsalt akkor, azt nem tudnám egyszerűen megbocsájtani.
Viszont ha rákérdezel, akkor lehet,hogy össze fog veszni veled, mert azt hiszi, hogy nem bízol benne...
De megmondom őszintén ahogy magamat ismerem, engem is foglalkoztatna a dolog. :/
Igen, én is ettől félek, hogy megsértődik.
Mert úgy jönne le számára az egész, hogy kutakodtam utána.
...A bizalom téma elég érzékeny pont nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!