Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért jó egy férfinak hűségesn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó egy férfinak hűségesnek lenni?

Figyelt kérdés

A kérdést egy 40 év körüli házas férfiak beszélgetése ihlette. Ennek során azt a kérdést tették fel az egyébként teljesen normális családi körben élők, hogy ki csalná meg a feleségét - egy nagyon kívánatos nővel - akkor, ha biztos, hogy nem derülne ki, és a megcsalás kizárólag a szexről szólna, utána még csak találkozni sem kellene. Az őszinte válaszok rendkívül nagy százaléka szólt úgy, hogy ebben az esetben igen, hiszen amiről nem tudnak, az nem fáj. A saját nemleges álláspontommal kisebbségben maradtam, a többiek nagy meglepetésére. Pedig nekem nagyon nyilvánvalónak tűnt a nem oka. A magam részéről, gondolom a férfiak többsége így van vele, a házasság előtt igyekeztem minél több tapasztalatot szerezni, így elvileg a kíváncsiság nem hajthat. Nem vagyok biztos benne, hogy egy alkalmi szex egy idegennel jobb lehet annál, mint azzal, akivel már összeszoktál, akinél jobban senki más nem ismeri, hogy mi a jó neked. De ami a legfontosabb: a pillanatnyi élvezet előnyéhez képest sokkal nagyobb lenne a folyamatos lelkiismeret-furdalás hátránya. Egyértelmű, hogy egy kívánatos nő látványára egy egészséges férfi beindulna, de végül is az eszünkkel le tudjuk magunkat állítani. Összességében ezzel nem győztem meg őket. A viszontválasz szerint a férfiak lényében benne van a kalandvágy, a hódítások iránti kíváncsiság, és ezt a nők nagy része is tudja, és hallgatólagosan magában tudomásul is veszi, mert mondjuk az a férfi, akinek nagyobb a szexuális fantáziája, és ezt mondjuk ki is éli, az a feleségével is jobb az ágyban.

Szóval a vita alapján: van aki úgy érzi, hogy mégis megéri hűségesnek lenni? (Kifejezetten őszinte válaszokat szeretnék)

2014. szept. 2. 09:13
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

Számomra megéri hűségesnek lenni a feleségemhez. Ennek érzelmi, és pusztán gyakorlati okai is vannak.

Érzelmekhez kötődő okok

1. Szerelmes vagyok a feleségembe, így aztán nem csalom meg

2. Teljesen hidegen hagynak más nők. (Nem véletlenül választottam ki 1 nőt a sok közül)

3. alapból sose voltam trófeagyűjtő típus, pedig lett volna lehetőségem tini p..csákat dugni, de nem vagyok ilyen

4. a feleségemmel vesztettem el a szüzességemet, ami egy plusz nagyon erős kötődést ad a meglévő határtalan szerelem mellé

5. nem éri meg a lelkemnek a bűntudat

6. tisztelem a feleségem érzéseit, szerelmét, és NEM ALÁZOM MEG egy félredugással. Egyrészt tisztességből, másrészt azért mert ő nem érdemli meg.

Gyakorlati okok

1. utálom az óvszert, mert nem érzek benne semmit

2. nem óhajtok senkitől nemi betegséget kapni, ezért óvszert kellene használom a félrekeféléshez, ami az egészet feleslegessé teszi, mivel nem érzek benne semmit

3. ha papírral bizonygatja a nő hogy egészséges, akkor sem fogok megbízni benne, plusz becsaphat, hogy védekezik tablettával, miközben nem, és teherbe is eshet

4. a feleségem meg főleg nem érdemli meg, hogy megfertőzzem valamivel (ehhez is vastag bőr kell amúgy) nem védekezni félrekefélésnél, és megfertőzni az asszonyt.

5. nemes egyszerűséggel, túl jó a feleségemmel a szex ahhoz, hogy ezt és minden mást kockáztassam

6. amit 2 ember tud, az nem titok, tehát ha lefekszem valakivel, minden esély megvan rá, hogy kiderüljön. Olyan nincs hogy nem.

kb ennyi. 25/F

2014. szept. 2. 18:23
 12/44 anonim ***** válasza:
0%

Köszöntöm azokat a kreténeket, akik #8-at lepontozták.

De sajnos ez az igazság.

Ha nem tetszik, akkor is.

2014. szept. 2. 18:38
 13/44 anonim ***** válasza:
65%
Azért pontozták le mert marhaság.
2014. szept. 3. 00:12
 14/44 anonim ***** válasza:
0%

Nézd: ha nem értesz hozzá, akkor ne írj.

És főleg ne pontozz!

A férfiak egyértelműen nem monogámok ugye, erről nincs vita. A természet úgy alkotta meg őket, hogy lehetőleg minden nőt borítsanak fel, akitől csak remélnek valamit.

De ráadásul a hímvessző - az embernél egyedül a főemlősök között - olyan, hogy kihúzza az előző hím spermáját a nőből.

A spermiumok között pedig sok olyan van, amelyik nem gyors, viszont görbe, tehát beakad a szűk lyukakba, és nem enged ott át senkit.

Szerinted mindez miért van?

A nők jobban monogámok - de azért ők is kacsintgatnak néha. Létezik ugye jó apa, kevésbé jó génekkel... és mellette jó szerető, kiváló génekkel.

Ezen kívül spermaversenyt tudnak indítani a saját testükben. Ezért van az, hogy a férfinak annál több a spermája, minél hosszabb ideig nem látta a nőt (de csak egy hétig, csodákra nem képes).

Az lehet, hogy te ezekről nem tudsz - meg a sok hülye, aki 0%-ra pontozott, szintén nem tud - de ettől még így van. Nézz utána, ha érdekel a téma.

Pár kulcsszó elég, hogy ne maradj hülye:

[link]

2014. szept. 3. 01:38
 15/44 PearlDiver ***** válasza:
100%

Röhejesnek tartom, hogy itt néhányan mennyire magabiztosan védelmezik a spermaelméletet, a genetikai poligámiát meg a többi soviniszta szólamot...

Azt kérem tőletek, hogy sohase házasodjatok meg és ne legyenek gyerekeitek. Elismerem, elköteleződés nélküli érdekkapcsolatoknál mind megállja a helyét, amit írtok. Tényleg képesek vagyunk annyit kefélni, amennyi a csövön kifér, bennünk van az ösztön, akkor is feláll ha nem a párunk vetkőzik előttünk.

De könyörgöm, a szezont a fazonnal ne keverjétek. Ami mellett ti érveltek, az egy kőkorszaki vonás. Ha ott tartanánk, nem csak mindenkit megdöntenénk, akit érünk, hanem bunkósbottal ütnénk le hogy ne védekezzen, a riválisokat meg szakócával beleznénk ki. Ne tegyétek magatokat nevetségessé.

A civilizáció azért tud működni, mert az ember rájött hogy a közösség érdekében bizonyos ösztönöket kordában kell tartani. Attól hogy volt egy szexuális forradalom és mindig voltak, akik nem fogták fel a házasság lényegét, attól még ez nincs máshogy.

Szóval kérek minden ösztönlényt tisztelettel, hogy ne piszkítsa be a házasság szentségét, csak mert igazolva látja magát bizonyos ősi szokások által.

Az egész kérdés valahol az önzésen áll vagy bukik, ha tudsz önzetlen lenni és megtapasztalod, hogy a társadat boldoggá téve lehetsz te is a leginkább boldog, jelentőségüket vesztik a hűtlenségre csábító pajzán gondolatok. Ha pedig erre nem vagy képes, akkor valószínűleg nem a megfelelő nő mellett vagy!

24F

2014. szept. 3. 08:12
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

11 es válaszoló.

Nagyon meglepődtem, mikor a végén olvastam, hogy 25 éves vagy:) pont ,mint a fiam:)Azt hittem egy idősebb, sok éve házasságban élő férfi írta...:)

Nagyon jól gondolkodol a hűségről.

Remélem 10 -20 év múlva is úgy gondolod majd, pár hullámvölgy,és kísértés után.

Remélem, nem tör fel bennetek a kíváncsiság, hogy milyen lehet mással....

Írod, hogy a feleséged volt neked az első.

Nálunk fordítva volt,nekem a férjem volt az első, neki volt már előttem pár csaja, igaz, mi is fiatalon kerültünk össze.

Én nem bántam, mert nem baj az, ha nem teljesen tapasztalatlan mind a két fél.

Én nem éreztem különösebb késztetést,hogy kipróbáljam mással is.De ez nagyon ritka.

Viszont a férfiak többsége (nők is vannak ilyenek) hajlamos más karjában keresni a vigaszt, ha probléma van.

Nálunk is előfordult a férjem részéről,ami miatt majdnem el is váltam tőle.

Végül vele maradtam.Rájöttem nem a tulajdonom,és nem várhatom el hogy 30 évig csak én legyek neki,bár marhára fáj is...

Nekem nem volt olyan férfi a 27 évünk alatt, aki megérintette volna a szívem,lehet ezért is nem csaltam meg,nem tudom.

De lehet,hogy én akkor is hűséges maradtam volna.

Kívánom,hogy sok-sok évig éljetek szerelemben szeretetben együtt!

46/nő

2014. szept. 3. 08:20
 17/44 anonim ***** válasza:
78%

Mennyi idióta férfi van, aki megmagyarázná, miért nem bírt a farkával... Felesleges magyarázkodás helyett inkább nőjetek fel és tartsátok kordában a p.csötöket, mert elhiszem, hogy Ti nagyon megkefélnétek más nőt, meg atom biztos magyarázatotok van, meg feláll, ha a feleségeteken kívül más jó nőt is megláttok, de könyörgöm, akkor az ilyen ember minek házasodik? Legyen szingli örök életére és ne alapítson családot! Mert nem érdemli meg egy becsületes nő sem, hogy ilyen férjet kapjon ki magának! Ha már van egy feleséged és semmi gubanc sincs köztetek, akkor nem szabadna így vélekedni, meg magyarázkodni, hogy a pasi nem monogám... Képzeljétek, hogy az, mert amint látjátok, sokan írják, hogy soha nem csalnák meg a barátnőjüket, gondolatban sem! Csak Ti vagytok ilyen Farkalló Jackek!

41F

2014. szept. 3. 12:08
 18/44 anonim ***** válasza:
52%
Kedves 41f! Elfogadom amit mondasz, de ne puffogj! Senki sem köteles a te elvárásaidnak megfelelni. Ráadásul hülyeség úgy ítélkezni, hogy mindössze 10 éve vagy a feleségeddel.
2014. szept. 3. 13:04
 19/44 anonim ***** válasza:
83%

Milyen jó buli mindenféle szarral magyarázni a gerinctelenséget:)(hűtlenséget). Kifogások, kifogások hátán. Na az ilyenek tényleg ne nősüljenek meg, de ne is jöjjenek össze, csak olyan nővel akinek el merik mondani ezeket a nézeteket, és az el is fogadja.

Egyébként kíváncsi vagyok, hogy az aki így gondolkodik, ezt meri e prezentálni a párjának, vagy csak itt nagy az arca....Mert ha elmondja a párjának, és ő ezt elfogadja, az már nem hűtlenség...szóval nincs miről beszélni.

16.

Köszönöm a reakciódat. Nos, ami azt illeti, volt hullámvölgy, pedig nem vagyunk rég házasok. Voltak kisebbek, pl aggódtunk a pénz miatt pl, vagy volt amikor munkanélküliség is beütött.

És volt más is ami nagyon nem volt könnyű dolog, bár a szerelmünkhöz, és a hűségünkhöz semmi köze...olyasmi amiért sok pár elvált volna, mert nem egy olyan dolog amit könnyű elfogadni.

De együtt vagyunk mert szeretjük egymást, és 50 év múlva is ezt fogom mondani, ahogy a feleségem is. Mindketten úgy vagyunk ezzel az egésszel, hogy semmi nehézséget nem jelent hűségesnek lenni, pedig mindkét oldalról volt "kísértés", nem is egyszer. Azért írtam idézőjelbe, mert nekünk még csak nem is volt kísértés... egyszerűen valaki bepróbálkozott aki vissza lett utasítva, minden nehézség nélkül.

Nekem egyszerűen nem kell más, ahogy neki sem. Természetesen különböző okokból. Nekem ő az első, ő az egyetlen, nem érdekelnek mások. Neki pedig egyrészt nem kell más, mert velem a legjobb neki (szó szerint)...másrészt volt tapasztalata: rosszak. Hát ennyi. A normális ember, bármilyen nyálasan is hangzik, a lelki társát, az első igazi szerelmét nem adja fel egy dugásért. Mert amúgy érzelmek szempontjából első szerelmei vagyunk egymásnak.

2014. szept. 3. 14:52
 20/44 Kurbaszov ***** válasza:
0%

2-es válaszoló: a mondata így kezdődött:

Nem vagyok biztos benne, hogy egy alkalmi szex egy idegennel jobb lehet annál, mint azzal, akivel már összeszoktál...

Ha a ritka "jó" férfiakhoz tartozik valaki, akkor így írta volna:

Biztos vagyok benne, hogy egy alkalmi szex egy idegennel jobb lehet annál, mint azzal, akivel már összeszoktál...

2014. szept. 3. 15:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!