Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik erre bocsánat ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik erre bocsánat ha nagyon megbántam?

Figyelt kérdés
A pasimmal két éve vagyunk együtt, de nemrég beköszöntött a kapcsolatunkban a "nem túl kellemes időszak". Fokozatosan elhidegültünk egymástól, már nagyon hiányzott a régi szenvedély. Az egyetemen összefutottam egy irtó helyes sráccal, nagyon édes is volt, de nem akartam megcsalni a pasimat. Egyik este a szokásosnál sokkal tovább maradtunk bent az egyetem könyvtárában, a többiek hamar leléptek, mi pedig kettesben maradtunk. Későn indultunk el onnan, ő felajánlotta, hogy hazakísér. Nem tudom, hogy akkor mi történt velem, csak éreztem hogy nem tudok uralkodni magamon. Szex az nem történt mert arra nem voltam képes, de minden más igen, szó szerint minden csak "az" nem. Elmondjam a pasimnak vagy ne? Ti mit tennétek a helyemben?

2014. máj. 28. 08:13
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
átkozni fognak még téged amikor rádöbbennek hogy halott lovon ülnek :D
2014. máj. 28. 12:47
 42/51 anonim ***** válasza:
(áruld majd el mióta megmentés a házasság végleges tönkretétele hazugságokkal? :D egy párterápia ment meg nem az átverés!)
2014. máj. 28. 12:48
 43/51 anonim ***** válasza:
Dowd! Mit szólnál, ha mástól tudnád meg, hogy a feleséged megcsalt, tegyük fel 1 éve, és nem mondta el neked? Fejet hajtanál rá, hogy biztos csak egy kis botlás volt, azóta úgysem tette meg többször? Nem éreznéd magad átverve, hogy azóta hazugságban élsz?
2014. máj. 28. 12:55
 44/51 anonim ***** válasza:
nem ismeri a ne tedd mással amit magadnak nem kívánsz elvét. hiába kérdezed meg tőle!
2014. máj. 28. 12:57
 45/51 anonim ***** válasza:

#41-42

Lehet vagdalkozni, de egyértelmű a helyzet. Elhiszem ha frusztrál, hogy nem olyan szögletes a világ mint te gondolod.

#43.

Olvass vissza, ezt átbeszéltük mi már még a házasság előtt jóval.

2014. máj. 28. 12:58
 46/51 anonim ***** válasza:
ez nem szögletesség. csak kevés a tisztességes ember. inkább a langyos húgyban áztok mint lángban égtek ;)
2014. máj. 28. 12:59
 47/51 anonim ***** válasza:

Hááát legyen neked :)))))

Ha rajtad múlna sorra mennének tönkre a kapcsolatok, mert nem megoldani akarod, hanem fekete-fehér alapon mindegyiket szétszakíttatnád velük. Már megbocsáss, de te a kaszás lennél párkapcsolatokban.

2014. máj. 28. 13:03
 48/51 anonim ***** válasza:
Ha már a párom megcsalt (és ez a csóktól d.gásig terjedően mindent magába foglal) elvárom tőle, hogy ezt elmondja nekem, és ha valóban megbánást mutat stb., úgy tudok normálisan dönteni.. de ha már elhallgat tőlem ilyen dolgokat, onnantól kezdve nincs mit megmenteni a kapcsolaton.
2014. máj. 28. 13:08
 49/51 anonim ***** válasza:
Szia Kérdező ! Jó nagy butaságot követtél el ,de erre már rájöttél magadtól is .. Nehéz válaszolni ,főleg úgy hogy nálam megcsalás nem történt soha . Megérteni nem tudlak ,mert amit csináltál ,arra nincs mentség .Gondolom nem véletlenül maradtatok tovább .. biztos voltak köztetek apró kis jelek ,kacérkodások ,esetleg eljátszottál a mi lenne ha ... gondolattal ,amit ugye tettek is követtek még ha nem is lett teljes a végkifejlet . Én mindig azt mondom ,amelyik kapcsolatban őszinte érzések vannak ,ehhez hasonló dolgok nem fordulnak elő . Én tényleg nem tudom mi lenne a helyes .. nyilván az embert ,(adott esetben téged) kínozza a lelkiismerete ,félti a kapcsolatát ,fél a következményektől és bár lehetne az egészet meg nem történtté tenni . De ez sajnos nem így megy . A párodhoz fűző érzelmeidet kellene átértékelned . Ha tényleg (!!!) szereted és nem akarod megmérgezni a kapcsolatotokat ,akkor szerintem inkább ne mondd el . Ismeri a párod ezt a srácot ,vannak közös ismerősök ? Te elmondtad valakinek a történteket ? Ha nem ,akkor az a legjobb ,ha mindez örökre a te titkod marad !!! Viszont ha van lebukásveszély ,akkor inkább jobb ha tőled tudja meg a párod a történteket !
2014. máj. 28. 13:56
 50/51 anonim ***** válasza:
Ha már 2 év után megcsaltad a párod, akkor szerintem ennek nincs jövője. Gondold csak el mi lenne, ha együttmaradnátok és eltelnének évek, megint ráunnál és megint megtennéd, ugyanúgy ahogy most. Én egyáltalán nem tudlak megérteni és szerintem a pasid megérdemli, hogy őszinte légy vele, így ő döntheti majd el, hogy akar-e továbbra is téged vagy sem. Különben sosem értettem mikor azt mondták, hogy nem akartam megcsalni a párom de..., nincs de könyörgöm, nem csak egy csók történt, hanem szexen kívül kb minden más, ennyi erővel le is feküdhettetek volna. Amíg addig eljuttottatok kb 100x állhattál volna le, de te nem tetted, mert nem is akartad. Erre nincs bocsánat! 25/l
2014. máj. 28. 19:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!