Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitottam, megbántam? Ki volt ilyen helyzetbe?
3 napja szakitottam a baratommal.. Csomot vitatkoztunk, belekotott mindenbe volt hogy 1-2 napig nem is beszeltunk aztan en voltam a hibas hogy nem kerestem..az utobbi idoben az alakomba is belekotott, meg hogy unalmas ez a kapcsolat..ezert hat memondtam neki hogy hagyjuk egymast..1 napig nem is keresett aztan elkezdett hivogatni masodpercenkent irogatott(de csomoszor akkor is csak csunyakat, hogy pl.: dogoljek meg vagy epp sz*jha vagyok) visszairtam neki tok nyugodtan hogy hagyjon..de utana is csak irt irt es irt..ezekre mar nem irtam vissza..aztan jottek az uzenetek h csomo minden csak ugy irt hogy erezzem szarul magam, de hogy enis csak rosszat adtam neki
Ugy jott le hogy ram akarja kenyszeriteni a szakitast..most buntudatot erzek e miatt,hogy szakitottam vele :( neki en vagyok az elso kapcsolata, lehet hogy mast is ki akar probalni..
Szeretem igazabol.. De nemtudom hogy mitcsinaljak..jon a nyar es unatkozni fogok..nincse penzem igy a barataimmal nem tudok elmenni nagyon ide oda.. Felek h megbanom ezt a szakitast mert nincs olyan tarsasag aki eltudja velem felejtetni..
Mit csinaljak ?
2 eves kapcsolat volt (mind a ketten 18 evesek vagyunk)
Kerlek valaszoljatok,koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!