Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottam a párommal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a párommal, hogy teszteljem mennyire érdeklem?! Már megbántam és félek, hogy nem fog keresni. Felhívjam én?

Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 14:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Okos voltál...Fiú vagy lány vagy?Ha lány vagy,akkor elég gáz lenne ha te rohannál utána
2012. dec. 29. 14:07
 2/15 A kérdező kommentje:
Lány...
2012. dec. 29. 14:08
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Neked kéne keresni, ha újra akarod kezdeni vele.
2012. dec. 29. 14:10
 4/15 anonim ***** válasza:
Hát egyszer ilyet már megjártam fiúként, a csaj otthagyott ha ez lenne a kérdés.
2012. dec. 29. 14:10
 5/15 anonim ***** válasza:
Szépen megcsináltad. Az lenne a legjobb, ha szépen elé állnál és megalázkodva közölnéd vele, miért tetted. Gondolom ennyit megér, ha tényleg csak ez volt az indokod a szakításra, és reménykedj benne, hogy annyira nem bántottad meg, hogy emiatt majd most ő fog dobni téged. Itt már csak az őszinteség lehet célravezető!
2012. dec. 29. 14:11
 6/15 anonim ***** válasza:
Felesleges keresned. Nem tesztelgetjük a másikat, hanem beszélünk vele. Nem voltál vele őszinte és nem bíztál benne. Most már ő sem bízhat benned. Hibáztál.
2012. dec. 29. 14:23
 7/15 anonim ***** válasza:

Te szakítottál,így ne várd, hogy ő keressen...

Ne vedd fel vele sehogy a kapcsolatot magadtól,max ha ő keres,akkor legyél vele normális. És mellőzd a fb-os szomorú kiírásokat,meg ne lesd állandóan, hogy kinek mit lájkolgat be....

2012. dec. 29. 14:42
 8/15 A kérdező kommentje:
Ahh,nem 14éves vagyok,hogy a fb-on éljem az életem.Nem is szoktam kiírni semmit,neki meg nincs is fb-ja.
2012. dec. 29. 14:45
 9/15 anonim ***** válasza:
38%

Akkor erről ennyit. Ha kellesz a pasinak, még fog nálad próbálkozni, ha nem jelentkezik, akkor tudod a választ...

mondjuk ez egy igen jó teszt a másikra, hogy vajh mennyit is érsz neki..

2012. dec. 29. 15:00
 10/15 anonim ***** válasza:

Mi van? Nehogy még a srác legyen hibás. A leányzó az idióta címszó alatt van a Wikipédián...

Szakítok hogy teszteljem? Honnan veszik ezeket az ökörségeket egyesek? TV, újság? Nem is értem mit gondolt...

2012. dec. 29. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!