Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mirjam12 kérdése:
Megbántam, hogy szakítottam! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lassan fél éve vagyunk együtt. Nagyon megkedveltem őt, ő nekem az első, de voltak köztünk kisebb nagyobb viták...és kételkedtem magamban is hogy szerelmes vagyok e vagy sem. És ez az egész a fejemre nőtt, nem tudtam kezelni,és robbantam. Szakította vele, pontosabban ma szakítottunk, és nagyon hiányzik. Eddig még soha nem éreztem ennyire a hiányát mint most...és biztos vagyok magamban hogy szeretem. Megőrülök, ha köztünk tényleg mindennek vége lesz. :(2012. nov. 1. 21:57
1/9 anonim válasza:
Várj pár hetet ha azután is hiányzik akkor érzel valamit, de nem hinném csak most hirtelen hogy már nincs azért érzed ezt. Ha igazi érzelmek lettek volna nem lettél volna bizonytalan, és eszedbe sem jutott volna szakitani.
2/9 A kérdező kommentje:
És ha késő lesz már ?
2012. nov. 1. 22:01
3/9 anonim válasza:
ha érzett irántad pár hét alatt az nem múlik el, szal lehet még esélyed, de magaddal is tisztában kell lenned. De azt úgyis érezni fogod hogy mennyire kell ő neked. De az ember igen szokott elhamarkodottan dönteni.
Amúgy hány éves vagy?
4/9 A kérdező kommentje:
értem, én 19 vagyok, ő 25 éves
2012. nov. 1. 22:08
5/9 anonim válasza:
Ha fél év alatt nem szerettél bele akkor felesleges időpocsékolás az egész.
6/9 A kérdező kommentje:
Benne tényleg minden meg van amit keresek egy férfiban..csak van egy két erős ellentét köztünk és hát a kor különbség, de ezt még is meg lehet beszélni, és félek hogy elveszítem.
2012. nov. 1. 22:12
7/9 anonim válasza:
ellentétek minden kapcsolatban vannak és lesznek...attól még nem rossz kapcsolat. meg kell őket oldani, azért vannak. Csak sok ember inkább eldobja, nah de mindegy is.
Ha szereted akkor próbáld visszaszerezni, ne a korkülönbség legyen az akadály vagy az ellentétek...mert azok nem lehetnek
8/9 A kérdező kommentje:
igaz. reggel akkor mindent elmondok neki, lehet hülyének fog nézni, de nem hagyhatom ebben a tudatban amíg van remény
2012. nov. 1. 22:24
9/9 anonim válasza:
Akkor próbáld meg veszteni valód nincs, aztán ha mégasem akkor majd szakitotok megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!