Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik erre bocsánat ha nagyon megbántam?
Dowd te tagadod az áldozat jogait. ha a fiad lop a nagyanyjától akkor azt mondod ne vallja be, inkább vegyen belőle drogot? ha átver a barátod soha ne derüljön ki?
nagyon retteghetsz a való élettől
#31 kár kamu példákkal megpróbálni bizonygatni amit nem is kell :) Totálisan nem passzoló példák felé nem kell ferdíteni csak azért, hogy azt hozd ki mindenáron amit akarsz. (Nah most erőszakolod rá a modellt egy helyzetre erőből, már izomból dolgozol)
Áldozat? Gyilkosság történt? Erről lemaradtam :DDDD
Fél a nyavalya, ugyan már... te sem gondolod komolyan ezt :)
Figyi: nem vagyok hajlandó közhelyekből építkezve együtt üvölteni a tömeggel amikor számomra elég egyértelműen világos, hogy felesleges kockáztatni a két éves kapcsolatát egy tanulópénzért. Nem fogok neki ilyen rossz tanácsot adni akkor sem, ha sehogyan sem veszi be a begyetek. (ha nem így lenne, akkor nem akarnátok győzködni az igazatokról :) )
KÉPZELJÜK EL, HOGY HERPESZT VISZ HAZA
megeshet. nem a nőn múlik. akkor is ártatlan?
ez egy aljas ember aki nem érdemel kegyelmet
És képzeljük el, hogy leszáll egy űrhajó, és mindenkit porrá éget a lézerfegyverével.
Maradjunk annál a problémánál ami adott. Ha összeszedett valamit nyilván kiderül, és teljesen más kérdés lesz mint most, hogy elmondjon e valamit vagy sem.
Na, kezd elkanyarodni a vita.
Bocsánatot igen is érdemelhet a lány, de a kapcsolatmegtartását nem, ugyanis ez már romokban hever.
A kapcsolat 2 ember vállán áll, és az egyik ember meginogott, önámítás lenne a 2 fél részéről fátylat húzni az egészre, mintha mi sem történt volna.
Nem a világvége, megbocsáthat neked (ergo nem tartja a haragot) de a kapcsolatnak már vége. Ha továbbra is "tartjátok" a kapcsolatot, az már csak infúzió a hulla testébe.
ha utólag derül ki azt soha nem nézi el neki. az őszinte kapcsolat még helyrehozható
szerinted jobb hazugságokban élni mint valóban élni (ezért léphet félre az asszonyod úgy hogy ne tudj róla), bátran, egyenes gerinccel, valódi érzésekkel. rettegsz az élettől. félsz hogy önmagadért 100%osan senkinek nem kellesz.
Fárasztó már ez az erőlködésed. Páromat 11 éve ismerem, 9. éve vagyok házas. Nem léptem félre,m nem is tervezem, és volt már kísértés, de megelőztem. (mert előbb gondolkodom aztán beszélek pl. :D)
Köszönöm szépen remekül vagyok.
És csak mondom, hogy szám szerint eddig itt a gyk-n privátban 5 házasságot húztam ki a gödörből, és egy folyamatban. Két pár azóta remek ismerősként olykor el is hív ide-oda minket.
Ezek a a családok most szétvert közösségek lennének megroppant emberekkel ha úgy gondolkodnék ahogyan te. Köszönöm szépen, nekem ők mondják meg melyik szemlélet életképesebb, nem pedig te :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!