Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik erre bocsánat ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik erre bocsánat ha nagyon megbántam?

Figyelt kérdés
A pasimmal két éve vagyunk együtt, de nemrég beköszöntött a kapcsolatunkban a "nem túl kellemes időszak". Fokozatosan elhidegültünk egymástól, már nagyon hiányzott a régi szenvedély. Az egyetemen összefutottam egy irtó helyes sráccal, nagyon édes is volt, de nem akartam megcsalni a pasimat. Egyik este a szokásosnál sokkal tovább maradtunk bent az egyetem könyvtárában, a többiek hamar leléptek, mi pedig kettesben maradtunk. Későn indultunk el onnan, ő felajánlotta, hogy hazakísér. Nem tudom, hogy akkor mi történt velem, csak éreztem hogy nem tudok uralkodni magamon. Szex az nem történt mert arra nem voltam képes, de minden más igen, szó szerint minden csak "az" nem. Elmondjam a pasimnak vagy ne? Ti mit tennétek a helyemben?

2014. máj. 28. 08:13
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen ku...ol mentsen meg az isten engem
2014. máj. 28. 09:28
 12/51 anonim ***** válasza:

Mivel egy párkapcsolat alapja az őszinte kommunikáció, ezért a megoldás nem lehet az elhallgatás. Az a baj, hogy a többi válaszoló abban a hitben él, hogy ha nem mondod el neki, annak nincsenek következményei. Vagy, a másik oldalon, teljesen elítélnek. Nyilvánvalóan hiányzott valami a kapcsolatból, ami miatt egyáltalán felmerült ez az igény benned. Ez egy kezeletlen probléma a kapcsolaton belül. Az, hogy ez megtörtént csupán egy másik jele annak, hogy nem mentek jól a dolgaitok és nem kezeltétek vagy nem ismertétek fel a problémát.

A "beköszöntött a kapcsolatba egy nem túl kellemes időszak" az, amit meg kell jól vizsgálnod/vizsgálnotok. Közvetlenül azelőtt, hogy az elkezdődött lesz valami, amit vagy az egyiketek vagy a másikotok csinált és aztán a másik elnézte azt és nem beszéltetek róla. Ez az elhidegülés kezdete.

2014. máj. 28. 10:18
 13/51 anonim ***** válasza:
10# Ha ne adj Isten esetleg a te párod fog majd ilyet csinálni, amit nem vall be, hanem te magad jössz rá, h orálisan kielégített egy csajt/pasit de ne aggódj, szex nem volt, akkor majd idézd fel magadban azt amit tanácsoltál és élj tovább úgy vele! :)
2014. máj. 28. 10:20
 14/51 anonim ***** válasza:
100%

Dowd!

Te mindig véded a megcsalásosakat, hogy hazudjanak a párjuk szemébe. Te hányszor dugtál félre a nőd mellett? Gondolom nem tudja ő sem, mert "megbántad."

Mit kell a kapcsolaton elrontani? Már eleve szar, ha az egyik fél félrelép.

Igenis el KELL mondani a megcsalást. Vagy annyira nincs gerinced, hogy felvállald azt, hogy hülye voltál?

Tiszteljük már meg annyira a párunkat, hogyha már megcsaljuk, legalább az igazat elmondjuk, hogy ő döntsön a továbbiakról.

Vagy szerinted az a helyes, hogy nem vállalunk felelősséget?

2014. máj. 28. 10:43
 15/51 anonim ***** válasza:

én egyszer sem léptem félre. Mert előre gondolkodm és nem vissza :)

És védi a rossebb a megcsalást. Nagyon látszik mennyire felületesen olvastok. (szövegértés sokaknál nem erősség)

A kérdés nem az volt, hogy megcsalja e, hanem az, hogy elmondja e neki. K. Nem ugyanaz. Én meg amondó vagyok, hogy ha lefeküdt vele jobb ha a lelkén könnyít, de egy félig befejezett petting az botlás. K. értelmetlen odamenni, és azt mondani, hogy "csókolóztam XY-al" aztán balhézni, szétmenni. Az elkövetett "bűn" súlya (és főleg pedagógiai eredménye) nem indokol ekkora bűntetést.

És igenis nettó fa--ág erre azt mondani, hogy a csakazértis bas-d szét a kapcsolatodat.

Ez nem a felelőség vállalásról szól, hanem pillanatnyi hülyeségről. Van amikor felelőséget kell vállalni, és van amikor te mész helybe a felesleges pofonért, amikor nem is kéne. Tanult belőle, tudja mennyire szar érzés, ne kövesse el újra,legyen boldog a párjával élete végig akár.

2014. máj. 28. 11:10
 16/51 anonim ***** válasza:
Jaj ne mondd azt nekem, h ha a te nőd lesz*p valakit vagy kiveri neki, akkor arra is azt mondanád, h "Semmi baj drágám, csak botlás"? XD Mert akkor jó nagy idióta vagy :D Tudod a botlás is megcsalás, hisz más férfival volt (akár tapi, akár szex), de ezt a nézetedet a nőd előtt szerintem ne hozd fel, mert akkor ott fog "megbotlani" ahol tud... :D
2014. máj. 28. 11:14
 17/51 anonim ***** válasza:
100%

Igen, gondolom egyszer sem.

Felületes olvasás? Nem hiszem, te írtad azt, hogy ne vállaljon felelősséget.

Miért lenne egy félig befejezett petting szimplán "botlás"? Megcsalás és megcsalás között nincs különbség.

Ha most én megölök x embert, de megbánok, akkor csak szimplán botlok, vagy mi van?: D

Ezen a kapcsolaton már nincs mit szétb*szni, a kérdező félrelépett, azaz automatikusan szétb*szta az egészet.

És de, a felelősség vállalásról szól. Felesleges okokat magyarázni bele, hogy csak egy aktuális hülyeség volt, vagy valami. Megtörtént az, ami megtörtént, azaz felelősséget KELL vállalni érte, akármekkora is a botlás.

Sajnálom, hogy belőled ez hiányzik.

2014. máj. 28. 11:19
 18/51 anonim ***** válasza:

15-ös:

"És igenis nettó fa--ág erre azt mondani, hogy a csakazértis bas-d szét a kapcsolatodat.

Ez nem a felelőség vállalásról szól, hanem pillanatnyi hülyeségről. Van amikor felelőséget kell vállalni, és van amikor te mész helybe a felesleges pofonért, amikor nem is kéne. Tanult belőle, tudja mennyire szar érzés, ne kövesse el újra,legyen boldog a párjával élete végig akár."

Ez a kapcsolat már szét van b***va. Erre hogy lehet azt mondani, hogy jól van?

Halott ügy, rabolják egymás idejét. Ha nem voltak képesek egymás mellett maradni a felek, "ami nem megy, akkor azt nem kell erőltetni" legjobb példája ez.

2014. máj. 28. 11:20
 19/51 anonim ***** válasza:

Csak az a baj, hogy nem ez a "botlás" rontja el a kapcsolatot, hanem az őszinte kommunikáció hiánya. És az már ez előtt a "botlás" előtt ott volt. Egyébként pedig nem tudom miért kell egyenlőségjelet tenni aközé, hogy elmondani, hogy valaki mit tett, és hogy szétmegy a kapcsolat.

Engem csaltak meg, és meg tudtam bocsátani, mert láttam benne a saját részemet, hogy mi vitte oda a másikat, hogy elmenjen abba az irányba. Ettől nem lesz rendben a dolog persze, de őszinteség nélkül nincs kapcsolat, már pedig a ne mondd el neki csak afelé visz, hogy még kevesebb őszinteség lesz a kapcsolatban. És az, hogy szétmegy egy kapcsolat sosem csak az egyik fél hibája. A másiknak is hagynia kell.

2014. máj. 28. 11:21
 20/51 anonim ***** válasza:
83%

Személy szerint én megengedtem a feleségemnek, hogy adott esetben megtegye! Annyit kértem, hogy ne tudjak róla.

Az alapvetésem az, hogy k. nem a tulajdonom akit kisajátíthatok.

Ennek ellenére hallani sem akar másokról. Ez az ő dolga. Zavarna e, persze. Ez mg nem jogosít fel, hogy tulajdonoljam. De ez én vagyok, nem kötelező így gondolni.

Tudod atótl nem lesz jobb a te megoldásod, hogy rommá pontozol, mert nem értesz vele egyet. Azt fogod elérni csak ,hogy a kérdező egy ilyenért kidob két évet az ablakán, és k. nem biztos, hogy kéne.

Van amikor valaminek véget kell vetni tényleg, mert olyan súlyú a törés és van amikor ez nem feltétlenül szükséges.

Azért, mert séróból más fa---ával veritek a csalánt az neki csak bajt szül feleslegesen. Én meg legalább elgondolkodom azon, hogy biztosan széjjel kell e qrni egy két éves kapcsolatot, vagy megoldható e másképp.

Könnyen hőbörögtök, mert nem a ti boldogságotok a tét, hanem az övé. A jó válasz mindig a higgadt "gondoljuk át mégeegyszer ha már megvan a baj".

2014. máj. 28. 11:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!