Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy katona párjaként mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy katona párjaként mennyire elfogadott a "megcsalás"?

Figyelt kérdés

A párom légiós, 5 évig van külszolgálatban, és évi 9 hét szabadsága van, persze ezt nem tudja mindig itthon tölteni, szóval jó eséllyel egy évben 7-8-szor találkozunk, és a közeljövőben lesz olyan, hogy fél évig egy huzamban nem is fogunk. Ő megmondta a kapcsolatunk elején, hogy ha esetleg megfordulna a fejemben, hogy lefeküdjek mással, őt nem zavarja, csak tudjon róla. Nem fog jól esni neki, de nyilvánvaló alapvető szükséglete az embernek, így nála ez nem számít megcsalásnak. (Persze azért gyerekem ne legyen mástól). Én egyetemista vagyok, úgymond a "legaktívabb" időszakban kéne lennem. Nem úgy értem, hogy ilyen korban az a "menő", ha sokat szexelek, hanem hogy 20 éves kor körül a legnagyobb a szexuális aktivitása az embernek. Második éve vagyunk egy pár, ő tavaly ősszel vonult a légióba.

Én sose akarom megcsalni, eddig még nem merült fel ilyen probléma. Csakhogy most itt a vizsgaidőszak, és pont az az idő, amíg én tanulok, a légiós szolgálat ideje is. A vizsgáktól és tanulástól elég ideges leszek, ezt is hozzámondta annak idején, hogy valahogy le kell vezetnem a feszültségemet. Félre ne értsétek, nem azért mondja, hogy ő is megcsalhasson, és nem is "szólít fel", hogy tegyem meg, csak elmondja, hogy mit hallott a légiósoktól, katonáktól és azok párkapcsolatairól.

Szerintetek ha mindezek tudatában egyszer mégis felmerülne és lehetőség is lenne rá, mennyire lenne elítélt dolog, vagy milyen fényt vetne a kapcsolatunkra? Vajon tükörbe tudnék nézni utána?

Vagy hogy vezessem le a feszültséget? A suli mellett dolgozom is, így eljárni rendszeresen sportolni sajnos már nincs időm.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. jan. 12. 10:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

a kérdés inkább az, hogy most 20 éves fejjel el tudod-e képzelni, hogy 5 év alatt lesz mondjuk 40 aktusod?

ilyen fiatalon ez mondjuk egy vadabb hónapnak kellene lenni, nem fél évtizednek.

szereted őt annyira, hogy ennyit várj rá?

itt most nem is feltétlen a szexről van szó, mert a katonafizuból futja egy komplett vibrifelszerelésre :D

abból, hogy "megengedi" a félredugást én azt veszem ki, hogy ő is tudja hogy ez nem természetes, hogy egy fiatal nő hónapokig nem csinál semmit.

szerintem nem lehet teljes értékű kapcsolat akkor, ha meg se tudod simogatni az arcát a másiknak és hónapokig csak az internet marad

2014. jan. 12. 12:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Akár feltételes módban beszélünk, akár nem, mindenképpen keress magadnak valakit. Az ember folyamatosan változik, mégha szeretné is magát egy kőszikla állhatatosságával felruházni. Te is változol, ős is változik. Egymástól távol, kizárt dolog, hogy azonos irányba változzatok. Nem adok egy évet, és azt veszed észre, hogy egy idegen jön haza hozzád. Sohasem fogod magadnak megbocsájtani, hogy holmi rosszul értelmezett tisztesség miatt esetleg elszalasztod a nagy Ő-t. Mert a mostani "párod" nem az, te is tudod, én is tudom. Az idő meg csak megy, s bár egy 20 éves szemében végeláthatatlannak tűnik az élet, valójában rendkívül gyorsan elszalad.
2014. jan. 13. 13:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Még hogy a légiósok nem qrváznak. :-)

Na de amúgy tőle függ, ha nem tekeri ki a nakadat akkor elfogadta a megcsalást. De ha nem vagy benne biztos akkor a soros pasid előtt ne titkold el a helyzetedet mert csak nem szertnéd, ha az ő nyakát is kitekerné nem csak a tiédet. :-)

2014. jan. 13. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!