Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom üzeneteket kap "chat"-es oldalról, szerintetek megcsal?
Ez egy icipicikét baromira kevés információ ahhoz, hogy ez megállapítható legyen.
Pár "részletkérdés":
1. Milyen "chat"-es oldalról van szó? (Mert pl. önmagában ha valaki üzen neki chat.hu-n, az még nem jelent semmit.)
2. Kiktől kapja az üzeneteket? Egyáltalán, valódi személyektől kapja? Elég gyakori, hogy kamuprofilról küldözgetnek botok erotikus tartalmú üzeneteket. Nem csak társkeresőkön, bizonyos áltlalános közösségi oldalakon is belefutottam már ilyenekbe.
3. Mi áll az üzenetben? Mert ha a legutóbbi Fradi-meccsről írnak benne, akkor nem valószínű, hogy megcsalás állna a dolog mögött.
4. Barátod miket reagál rá?
Amint látod, önmagában abból, hogy kapott valakitől egy üzenetet, azt feltételezni, hogy megcsal, eléggé túlzás.
A 2. kérdésben írtakra tippelek én is. (remélem)
A 3. kérdésről annyit, hogy nem "meccs-sztori" a szöveg.
A 4. kérdés: nem hajlandó róla semmit mondani, csak, hogy már régen volt regisztrálva társkeresőkre is és néha kap smst, de már ezer éve nem használja őket. Nem törölte róla magát, mert van, amihez már a jelszót sem tudja. Ő ennyit mond.
Hetente kapok a levelezőm spam fiókjába leveleket, hogy "XY lefeküdne veled, ha te is vele, lépj be a ... fiókodba" (soha nem regisztráltam ilyen partnerkereső oldalakra).
Ennek ellenére nem csalom meg a párom, és még leszbi sem vagyok...
Vannak ilyen oldalak, akik így próbálják növelni látogatottságukat...
Meg az is lehet, hogy valóban chatel, valami ártatlan témáról, a hobbijával kapcsolatban...
Meg az is hogy megcsal akár...
De ez önmagában még nem kizárólag erre utaló jel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!