Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
A barátomat próbára akartam tenni. Egy kamu facebookból írtam neki.. És a kamu facebookban elkezdtünk beszélgetni. Feljött a találkozás,smárolás,szex. Írta,hogy abba lenne benne,amibe én. Végén az jött ki,hogy találkozna is , és lehetne bármi köztünk. Mert így már biztosra tudom,hogy megcsalna. :/ Csak simán szakítsak és ennyi, vagy hogy?2014. jan. 8. 20:32
1/7 fahéjas Alien válasza:
Lehet nem véletlen, ha ilyen paranoid mód viselkedsz vele. gondolom nem illetek össze, csak betömitek a rést.
2/7 anonim válasza:
Az a szomorú az ilyen helyzetekben, hogy ez nem csak a párodat minősíti, hanem téged is.
3/7 anonim válasza:
Össze se kellett volna jönnötök, ha mindkettőtöknek ennyi esze van...
4/7 anonim válasza:
Az a kapcsolat már rég nem működik, ahol hiányzik a bizalom és ilyenek történnek meg. Jobb is, ha vége. Ha csak simán szakítasz vele, úgyis kérdőre fogja vonni az okát, mondd el az igazat, úgyis mindegy már.
5/7 anonim válasza:
honnan tudod, hogy nem tudja hogy tiéd a kamu facebook és csak szívat?:D Velem is volt hasonló, de én tudtam hogy ő ír (ha tudja, hogy írsz akkor hamar rájön)
6/7 anonim válasza:
Szerintem is tudja, mert honnan szedtél sok képet? az eleve gyanús, ha csak egy profilképed van. Honnan vannak a kamu profilodnak ismerősei?
7/7 anonim válasza:
Az ismerősöket megfelelő beállítás mellett még az ÉN ismerőseim sem látják. Ergo, meg lehet oldani. A képek is lehetnek hamisak és a többi meg már jön magától...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!