Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátható e a megcsalás? (4 éves kapcsolat)
A 'kedves' barátnőm megcsalt hónapokon át. Azóta semmi nem volt, de attól még én az eddigi időre hazugságként tekintek. Ő mindenképpen újra akarja próbálni. Én nem vagyok benne biztos, hogy akarom, és működne e.
Nektek mik a tapasztalataitok?
Én is úgy gondolom, hogy ott fogom hagyni. Úgy volt, hogy késő tavasszal 3 hónapig tartott ez a viszonya. Utána abbahagyta, de én csak most tudtam meg (gyanús volt, hogy hírtelen minden mentett beszélgetést törötl, de persze én ezt részben vissza tudtam hozni).
Itt könyörög folyamatosan meg igazából bármit megtenne. De szerintem hagyom a francba.
Túl jó dolga volt és a luxust meg a kényesztetést már valami alap dolognak vehette....
Én nem tudnám megbocsátani, ha azt nézem hogy még csak 4 éve vagytok együtt és láthatólag kb. 40 évig szerettél volna vele lenni, akkor mi garantálja (mert semmi, pláne ha most hallgatólagosan bele is egyezel a folytatásba), hogy a következő 36 évben minimum nem fog félremenni.
Pláne, hogy változtok, és lehet más irányban, nem egy fele. Kell neked az állandó stressz? Még bőven lehet mással új lapot nyitnod, nem kell feleslegesen több energiát és időd beleáldozni egy hűtlenbe, aki nem is becsüli meg az eddigi beletett érzéseid és figyelmességeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!