Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalással kompenzálni megcsalást?
Idióta... Ha szeretnéd, akkor még bosszúból sem csalnád meg. Egy kapcsolat nem a bosszúállásról szól, még ha anno meg is csalt. Néha meg kell tanulni megbocsájtani, ha mind2 fél szereti egymást ennyi idő után is.
Előbb nőj fel sztem, mert így nem lesz hosszú életű az a kapcsolat.
A második válaszoló pontosan kifejtette amit én összegeztem.
Első voltam.
:D ezen besírtam :D
bocs haver de ez tényleg nagyon gyagyás logika :D
és ha legközelebb hisztis napod lesz és nincs kuki és ő megkívánja, akkor elmegy az utcaseprővel?
mert akkor nincs következmény és legközelebb majd legfeljebb párszor te is mást dugsz meg? :D
na neee.
Vagy döntsétek el, hogy nyílt kapcsolatban éltek és akkor mindenki épp azzal kefél akivel nem szégyell amikor épp kedve szottyan rá, vagy akkor nincs félre mászkálás senkinek.
Szánalmas ötlet.
Bocs. Ez van.
Kellemesebbet!
ez de hülyeség!
ha szeretnéd, nem azzal lennél elfoglalva, hogy mennyire sérti az egódat, hogy megcsalt és vissza akarsz vágni, hanem ennél szerintem azért jobban megviselne a dolog és nem a bosszún járna az eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!