Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Miért csaljátok meg a párotok?
A fiúk többsége (aki nem ilyen az ne vegye magára; nem akarok általánosítani) miért veszik teljesen természetesnek, hogy megcsalják a barátnőjüket és utána ha kiderül, elvárják, hogy minden ugyan úgy menjen tovább? pl. azt mondják h.. én megtehetem, érzelem mentes volt, nem számított semmit, stb.
Tudom, hogy csajok között is vannak olyanok, akik ezt megteszik a barátjukkal, de most fiúk szemszögéből érdekelne ez a dolog, hogy miért csinálják.
Pl. a srác elvileg szereti a barátnőjét, de még is megteszi...
ui.: nem ítélkezni akarok, csak kíváncsi vagyok.
"A fiúk többsége"
Ha így lenne a férfi társadalom egy részét már megölték volna a nők....
Szeretnék én csajt,csak hát bagóztok rám.A menő májergyerek a Jani nedvesíti a bugyitokat akkor jót ne várj...
Ki az a Jani? :O
De komolyan!
Amúgy ja, emberfüggő a dolog.
Ugyanazért, amiért a csalfa lányok.
Gyávaság, kommunikációs képesség hiánya.
A függetlenség hiánya is, mert ha meg kell csalni, akkor nem megy a kapcsolat, de nem tudnak elszakadni tőke, szóval inkább hallgatnak.
18/L
Olyan, mintha sokan nem értenének meg, amit fent irtam...
A barátommal jól megvagyunk és a kérdést csak kíváncsiságból tettem fel, mert sok ilyen fiút ismerek.. ezért voltak kíváncsi az esetleges okokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!