Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vajon engem is megfog csalni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon engem is megfog csalni?

Figyelt kérdés

6hónapja vagyok együtt a bnőmmel .. Előttem 10hónapos távkapcsolata volt de sokszor lépett félre.. Nekem elmondta de neki nem... Elotte lévő pasijával smárolt. Volt akit leszopott mert bejött neki.. És volt akivel le is feküdt..

Úgy érzem engem szeret de félek hogy velem is megtenné ezt.

2013. szept. 26. 15:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Majd fog..
2013. szept. 27. 19:54
 22/25 anonim ***** válasza:
Elég szánalmas hozzáállás. De a te életed, úgy éled ahogy akarod, csak lehet, hogy magadra maradsz, ha minden nőhöz így állsz hozzá. Részemről befejeztem a veled való társalgást.
2013. szept. 27. 21:10
 23/25 anonim ***** válasza:
Kizárólag a hűtlenségre hajlamos, lelketlen nőkről beszélek így. A gerinces, egyenes, őszinte, becsületes nőkről soha.
2013. szept. 27. 22:29
 24/25 anonim ***** válasza:

Nos, a férjemmel boldog vagyok, sosem csaltam meg, még egy csók erejéig sem, és nem is fogom. Mivel szeretem. Mást nem szerettem.

Akit megcsaltam, ő volt az aki folytatni akarta a kapcsolatot, én nem kértem rá. Csak belementem. Azt mondta, majd szerelmes leszek belé, ha még nem szeretem. Én őszinte voltam. Hát nem lettem szerelmes.

2013. szept. 28. 00:46
 25/25 anonim ***** válasza:
Az érzések elmúlnak, átalakulnak. Ez történik 5-15 év után azokkal akiknél erre nincs morális gát. Találnak ürügyet.
2013. szept. 28. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!