Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vajon engem is megfog csalni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon engem is megfog csalni?

Figyelt kérdés

6hónapja vagyok együtt a bnőmmel .. Előttem 10hónapos távkapcsolata volt de sokszor lépett félre.. Nekem elmondta de neki nem... Elotte lévő pasijával smárolt. Volt akit leszopott mert bejött neki.. És volt akivel le is feküdt..

Úgy érzem engem szeret de félek hogy velem is megtenné ezt.

2013. szept. 26. 15:08
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Vajon bunkóság volna megnéznzem h. Kikkel beszélget facebookon? (Bejelentkezve maradt a tabletemen )
2013. szept. 26. 15:41
 12/25 anonim ***** válasza:

azért várjuk ki a végét :D

végülis mindenki a saját kárán tanulja meg, bár elég nagy összegben mernék fogadni, hogy kutyából nem lesz szalonna

2013. szept. 26. 15:42
 13/25 A kérdező kommentje:
Lehet h. Csak szexre kellek neki? Egy héten kb 4-5 alkalommal találkozunk és olyankor minimum a 2menet.. De általában 3-4.. Most istenít h. Én vagyok a legjobb.. Meg blablablaaa. De ha felhoznám neki h. Talán sokat csináljuk akkor meg nem lenne sex... Arrol meg nem is beszélve h. Bepukkad ha 3 menet után elfáradok és elalszok
2013. szept. 26. 15:46
 14/25 anonim ***** válasza:

Aki mással megteszi veled is megteszi. Ez 100%. Mindegy hogy viselkedsz. Aki gerinces az mással is az, szakít félrelépés helyett. Tapasztalat.

35/F

2013. szept. 26. 17:09
 15/25 anonim ***** válasza:

Az, hogy más pasit megcsalt, nem jelenti azt, hogy téged is meg fog.

Viszont ha téged csal meg , akkor nem szabad visszafogadni, mert utána újra meg fogja tenni.

Én is csaltam meg exemet, de ettől még a férjemmel nem teszem ezt, mert őt szeretem. ennyi.

27/N

2013. szept. 27. 02:32
 16/25 anonim ***** válasza:
MÉG nem tetted meg. Mert MÉG szereted. :D
2013. szept. 27. 03:26
 17/25 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy még szeretem, és már nem szeretem. Őt választottam a hátralévő életemre, mert tudom, hogy nem fognak elmúlni az érzéseim. ennyi.

csak mert szerinted nem fogom szeretni x év múlva attól még nem így lesz:) kedves utolsó. fáj mások boldogsága vagy mi?

2013. szept. 27. 03:35
 18/25 anonim ***** válasza:
Igaz.A nők viselkedésében ne keress logikát!Nekem is volt olyan férjes nőm,aki a saját bevallása szerint is csak a változatosság kedvéért lépett félre.
2013. szept. 27. 13:38
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem fáj, csak ismerem a fajtád! ;)
2013. szept. 27. 13:48
 20/25 anonim ***** válasza:
nekem volt részem változatosságban, mielőtt összejöttem a férjemmel, szóval ez nem nyert. És köszi szépen nem kérek belőle. A sok szarban amiben részem volt. Nekem az az 5 éves időszak kínszenvedés és csalódások sorozata volt. Nem kell többé....
2013. szept. 27. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!