Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm most megfog csalni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm most megfog csalni?

Figyelt kérdés
17:30-kor írtam üzit barátnőmnek, hogy felkelt-e már mert sportolni volt, írta, hogy még alszik egy kicsit majd 18:00 lesz msnen, 19:00kor felhívtam és mondta, hogy elaludt bocsi..és én hülye meg mondtam neki, hogy ha rólam van szó akkor így eltud aludni..meg minden hülyeséget hozzá vágtam és mondta, hogy nem ezt várta tőlem és kinyomta a telót :'( drága barátnői meg elhívták riózni (discoba) -.- csajom meg elis megy, felhívtam, hogy télleg megye, kinyomta, újrahívtam..felvette és mondta, hogy igen megy..kinyomta, utána folyamatosan kinyomta :( most akkor megfog csalni? van sok fiú barátja, azok is mennek, én nem tudok menni mer rokonok vannak nálunk :( para van nagyon..tenni nem tudok semmit, csak bízni benne, de a fiú barátai nagyon nagy spanok neki, ha isznak simán belátja, hogy van normálisabb pasi nálam aki nem így reagál a dolgokra :( 20F csaj 19L
2011. jún. 23. 19:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%
Húúú de megtudlak érteni :( Ez olyan szar helyzet...az én pasim egy egyhetes kocsmatúrán van...meg disco...ááá...k*rvára idegesít...mi is ugy beszéltük meg h hiv négykor aztán kb csak 5kor hívott...ő is aludt...igen ezek nagyon fel tudnak idegesíteni, de ha szeret nem fog megcsalni. Ez csak tipikus női duzzogás (ha magamba nézek én is szoktam ilyet) Nyugi ne izgulj és azért aludj valamit az este :) (bár nekem ilyenkor nehéz)
2011. jún. 23. 19:50
 2/22 A kérdező kommentje:
hát megpróbálok :/ csak nehogy szakítás legyen a vége, mert nagyon szép csaj, és ezer fiú majd ott nyal neki akkor rájön, hogy vannak normálisabbak is tőlem :( de nagyon megbántottam..olyanokat mondtam neki, hogyha azt nekem mondják sírnék fiú létemre :S tiszta hülye vagyok...
2011. jún. 23. 19:54
 3/22 anonim ***** válasza:
nyugi mindenki csinál hülyeségeket..én is mindig megbántom :( najó nem mindig...de szoktam. Mert annyira szeretem, h kb már ezért bántom. Rohadt idegesítő...de nyugi nem fogtok szakítani. Mióta vagytok együtt?
2011. jún. 23. 19:56
 4/22 napietus ***** válasza:

szerintem legközelebb ne hisztizz, mint egy kislány, akkor nem kerülsz ilyen helyzetbe. az meg miért baj, ha elmegy szórakozni (kicsit kiereszti a gőzt, ami a Te viselkedésed miatt gyűlt fel benne)? szép lenne, férjemet annyiszor megcsalnám, ahányszor bulizni megyek...vagy ő engem...nem bírnánk anyagilag a sok nőt meg pasit :D

29/N

2011. jún. 23. 19:57
 5/22 A kérdező kommentje:
1 éve. alig veszekedtünk valamit 1 év alatt, nehezen lehet "megtartani" mert pörgős, bulizós, ismerkedős...sőt, még külön nem is mentünk szórakozni! nekem most ez új..de megérdemlem..csak az életem b@sztam el ha szakít :/ mondta, hogy neki nem kell más, nagyon szeret, esküvőt is tervezgettünk már, mégha viccből is..de télleg nagyon megbántottam szavakkal :(
2011. jún. 23. 20:02
 6/22 napietus ***** válasza:
kinyafogtad magad? ha nem, akkor még nyafizz picit, aztán ha úgy érzed, igen, akkor szervezz magadnak Te is valami jó kis programot mára (nem, a gyk-n lógás nem jó program, van sokkal jobb :D)
2011. jún. 23. 20:04
 7/22 A kérdező kommentje:
19:57 ha én szeretek valakit ez vagyok úgytűnik..:D
2011. jún. 23. 20:04
 8/22 A kérdező kommentje:
20:04 rokonok vannak nálunk, itthon kell b@szni a rezet..
2011. jún. 23. 20:05
 9/22 napietus ***** válasza:
akkor mi a baj? menj ki a rokonokhoz felesezni meg kártyázni :D
2011. jún. 23. 20:06
 10/22 A kérdező kommentje:
lehet azlesz, bánaton már csak a pia segít..beb@szok, talán aludni is tudni fogok..
2011. jún. 23. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!