Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vajon engem is megfog csalni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon engem is megfog csalni?

Figyelt kérdés

6hónapja vagyok együtt a bnőmmel .. Előttem 10hónapos távkapcsolata volt de sokszor lépett félre.. Nekem elmondta de neki nem... Elotte lévő pasijával smárolt. Volt akit leszopott mert bejött neki.. És volt akivel le is feküdt..

Úgy érzem engem szeret de félek hogy velem is megtenné ezt.

2013. szept. 26. 15:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Ezen azelőtt kellett volna gondolkodnod hogy összejöttél volna vele.

Mégis ki jön össze egy ilyennel?

2013. szept. 26. 15:09
 2/25 A kérdező kommentje:
Akkor árulta el mikor már beleszerettem
2013. szept. 26. 15:10
 3/25 anonim ***** válasza:
Ha megadsz neki mindent, amire szüksége van, akkor nem.
2013. szept. 26. 15:10
 4/25 anonim ***** válasza:
Ő is szeret téged? Ha nem akkor dobd.
2013. szept. 26. 15:11
 5/25 A kérdező kommentje:
Szeret és érzem is... Viszont nem találkozhatok legjobb haverommal aki lány mert féltékeny rá :/ (nem megy h. Meg mondom neki h. Találkozok mert bonyolult ha érdekel priviben leírom)
2013. szept. 26. 15:13
 6/25 A kérdező kommentje:
Lehet azért csalta meg annyiszor mert vannak igényei? Eddig szex téren minden rendben velünk :3
2013. szept. 26. 15:14
 7/25 anonim ***** válasza:

A távkapcsolatba még megértem miért csalta meg..talán mert távkapcsolat volt,és nem kapta meg azt amit szerettet volna,illetve mert nem szerette igazán a pasit,vagy mert még gyerekes volt.

Igaza van az egyik hozzászólónak,ha szeret,és megadsz neki mindent,nem fog hiányozni neki semmi a kapcsolatból akkor veled nem fogja.

Mondjuk mi megbeszéltük mikor a párommal összejöttünk,hogy ha bár mi ilyesmi történne,igen is de mondja el,még ha nagyon rosszul is esne,de legyünk már őszinték a másikhoz..

2013. szept. 26. 15:17
 8/25 anonim ***** válasza:

szerintem hagyd,én lány vagyok és engedném a barátomnak h néha együtt legyen a legjobb barátjával/legjobb csaj haverjával . . .. de szerintem félreléphet,a leírtak alapján nekem eléggé úgy jött le

15

2013. szept. 26. 15:18
 9/25 anonim ***** válasza:

sajna a legtöbb férfi azt hiszi, hogy a nők úgy gondolkodnak mint mi férfiak "ha megadsz neki mindent akkor nem"

Sajnos kispajtások ez nem igaz, a nők nem képesek logikusan gondolkodni, legalábbis 30-40 éves koruk előtt nem.

Ha eddig ezt csinálta, meg szimpátia alapján szopogat le embereket, akkor nagyon hamar készülj fel egy ilyen esetre, ha még nem történt meg, csak te nem tudsz róla.

És azért féltékeny a csak barát barátnődre, mert ugye saját magát veszi alapul, vagyis, hogy ha ő találkozna egy régi barátjával, akkor már megcsalt volna, és ezt feltételezi rólad is.

Van némi tapasztalatom az ilyen nőkkel, és hidd el kapcsolatra nem alkalmasak, ha jót akarsz magadnak elkezdesz más után nézni.

2013. szept. 26. 15:19
 10/25 A kérdező kommentje:
Ez az egész rossz korszaka lassan 1 éve volt de engem nagyon zavar.. Viszont lett volna rá alkalma hogy megcsaljon de nem tette.. Sőt meg mutatta h. Xy mit írt neki
2013. szept. 26. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!