Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szerint, ha szeret engem és csókolózik, vagy lefekszik egy másik lánnyal, ami érzelemmentes, csak "tapasztalatszerzés" az nem számít megcsalásnak. Csak én gondolom azt, hogy igen?
úgyis elmondja hogyha megcsal, nagyon lelkiismeretes ilyen szempontból.
- Mit szívtál? Jó erős anyag!
És honnan vagy benne biztos, hogy még nem csalt meg, hogy még nem tette meg?
Sokan utólag szoktak ilyet mondani illetve kérdezni amit a barátod tett. Mert így másképp hangzik.
Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy ha már megtette és lefeküdt vele, akkor azt mégsem vetted észre rajta és simán hazudott.
Ergo akkor hogy derülne ki ha most csalna meg?
De legyen igazad azt kívánom!
És honnan vagy benne biztos, hogy még nem csalt meg, hogy még nem tette meg?
Sokan utólag szoktak ilyet mondani illetve kérdezni amit a barátod tett. Mert így másképp hangzik.
- Ez tökéletesen így van, nem hinném el ha nem hallottam volna én is.
Azzal, hogy ezt neked elmondta/megkérdezte/engedélyt kért tőled, fogalmazhatunk akárhogy, közölte veled, hogy nem szeret, nem vagy neki fontos, nem vágyik rád. Ha valakit szeretek, rá sem nézek a másikra, hidegen hagy akármelyik kerek segg, vagy nagy cici, nem érdekel senki és semmi, csak a szerelmem, és a Vele(!) szerzett tapasztalatok.
Nem akarlak megbántani, de ébredj fel légyszíves, és ne hagyd, hogy hülyét csináljon belőled! Épp eléggé megalázott már ezzel is!!!
Dobd kiii, ne engedd hogy megalázzon te lány! Nyilvánvaló, hogy egy idióta aki fel sem fogja mit csinál, és azt sem tudja mi a barátnő és a kapcsolat fogalma! Ilyen undorító lány is ritka aki ilyet felajánl egy foglalt fiúnak amit leírtál.. méghogy pár praktika:DDD őszintén szólva egy riban c akinek szintén semmi fogalma sincs arról mi az a kapcsolat.
Ne add meg neki az esélyt sem, hogy megalázzon. Küldd el a fenébe, aztán majd elgondolkozik. Ha meg ugrik a másik csaj puncijába, akkor ne számíts arra hogy valaha is szeretett és fontos voltál neki. :(
Az ilyen pasit messzire kerüld el, ha nem akarod, hogy valami nemi betegséget kapj el tőle . (már ha nem gumival védekeztek)
ez csak jó tanács...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!