Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátom szerint, ha szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szerint, ha szeret engem és csókolózik, vagy lefekszik egy másik lánnyal, ami érzelemmentes, csak "tapasztalatszerzés" az nem számít megcsalásnak. Csak én gondolom azt, hogy igen?

Figyelt kérdés

2013. aug. 24. 12:15
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
szerintem dobd ki a p*csába ha nem érti meg hogy ez megcsalás... -.-
2013. aug. 24. 12:25
 12/48 A kérdező kommentje:
persze hogy nem hittem el, tudom hogy ez megcsalás. De hogy magyarázzam el neki, hogy ez annak számít? o.O
2013. aug. 24. 12:25
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy a szituáció. Ha szeret, nem csókolózik és nem fekszik össze mással, főleg nem egy olyannal, akit még életében nem látott. "Tapasztalatot" egy normális ember a saját párján akar szerezni akit szeret!!
2013. aug. 24. 12:26
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
mond azt neki hogy ha megteszi akkor mehet is melegebb éghajlatra avval a r*bivel eggyütt..
2013. aug. 24. 12:27
 15/48 anonim ***** válasza:
6%

A barátod akkor olyan hülye mint én :D

Mert ugye engedélyt kér mielőtt lefekszik egy másik lánnyal akiről tudod is, hogy ki. Hát nem tudom mit kellene tenned, talán menj bele azzal a feltétellel, hogy csinálhatják de te végignézed mert te is szeretnél tapasztalatot gyűjteni a látványból.

Ki tudja, talán jól is elsülhet. Vagy minimum jobb lenne mint ez a helyzet, ha itt lesz az a lány mert folyton azon fogsz agyalni, hogy vajon megcsalt-e.

2013. aug. 24. 12:28
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
nem kel neki elmagyarázni. Ő is tudja minek számít ez. Ajánld fel neki hogy téged is tanítanak majd páran, szigorúan az ő érdekében. ;) Legegyszerűbb ha dobod mert egy szemétláda.
2013. aug. 24. 12:28
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

azért páran nagyon jó "tanácsot" adtok (egyez bele meg stb..) -.-"

mindenesetre ha megteszi dobd ki mert újra meg újra megteszi...

2013. aug. 24. 12:33
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
Sok a hülye, kevés a lőszer.... El ne hidd ezt az orbitális hülyeséget! A megcsalásnak pont az a lényege, hogy szeret és úgy dug meg másik nőt. Jesszus a te pasid melyik bolygón él??? És miért egy idegentől tanulja meg a szexet??? Ki tanította ezt neki, hogy a szexet "tanulni" kell? Gyűjtsön tapasztalatot nyugodtan. 10 másik nőtől. de akkor ne legyen komoly kapcsolata. a kettő együtt nem fér össze. Ha meg szerintetek igen akkor erkölcsileg igencsak el vagytok b....szva. Dobd ezt a p..csfejet!
2013. aug. 24. 12:37
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
De bizony megcsalás és ha barátod megcsal téged, nem szeret igazán.
2013. aug. 24. 12:40
 20/48 A kérdező kommentje:

épp ez az, hogy szerintem ez nem normális. Mindenesetre, várok addig a bizonyos "találkozóig". ha megteszi, akkor lépek. úgyis elmondja hogyha megcsal, nagyon lelkiismeretes ilyen szempontból. szerintem azért is kérdezett rá erre a dologra, hogy ne érezzen lelkiismertfurdalást ha megteszi.

Persze nemet mondtam.

2013. aug. 24. 12:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!