Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szerint, ha szeret engem és csókolózik, vagy lefekszik egy másik lánnyal, ami érzelemmentes, csak "tapasztalatszerzés" az nem számít megcsalásnak. Csak én gondolom azt, hogy igen?
A barátod akkor olyan hülye mint én :D
Mert ugye engedélyt kér mielőtt lefekszik egy másik lánnyal akiről tudod is, hogy ki. Hát nem tudom mit kellene tenned, talán menj bele azzal a feltétellel, hogy csinálhatják de te végignézed mert te is szeretnél tapasztalatot gyűjteni a látványból.
Ki tudja, talán jól is elsülhet. Vagy minimum jobb lenne mint ez a helyzet, ha itt lesz az a lány mert folyton azon fogsz agyalni, hogy vajon megcsalt-e.
azért páran nagyon jó "tanácsot" adtok (egyez bele meg stb..) -.-"
mindenesetre ha megteszi dobd ki mert újra meg újra megteszi...
épp ez az, hogy szerintem ez nem normális. Mindenesetre, várok addig a bizonyos "találkozóig". ha megteszi, akkor lépek. úgyis elmondja hogyha megcsal, nagyon lelkiismeretes ilyen szempontból. szerintem azért is kérdezett rá erre a dologra, hogy ne érezzen lelkiismertfurdalást ha megteszi.
Persze nemet mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!